$1 scrie:$2anuiam eu ca asta e masina, am vazut-o destul de rar. Botu' e modificat cu faruri de oltean si grila home made si oglinzi de grenada cred.
Chiar ieri dimineata am trecut cu platforma pe langa el pe Eroilor..si era un domn mai in varsta la volan si ma gandeam..sa aiba cont pe clubford ? :lol: :lol:
Taica-tu lucreaza langa stadionul CFR? acolo o vad cel mai des parcata in curte la o centrala de curent parca..
motorul e tot cel de 1.7 ce-l avea sau l-a schimbat intre timp?
Farurile sunt de oltean, oglizile nu stiu exact de ce sunt ca le-a luat cineva din Germania. Proprietarul nu are cont aici, ca e tata si nu prea se baga el asa mult cand e vorba de net. Mai foloseste contul meu cand are chef de lecturat forumul (de fapt, m-a si pus sa imi fac cont:)). Si da, a lucrat acolo la o statie de curent, pina zilele astea.
Motorul de de 1.7 a fost schimbat (cel care il avea pe ea a mers din 91 pina prin 2005 parca). In locul este tot un motor de 1.7 dar care are nu-stiu-ce camasi (habar nu am, poate spun prostii) si are cilindreea putin mai mica. Momentan fac lobby pe langa tata sa isi puna V6 2.0 tot de Taunus, dar nu prea se agita cu asta

.