Fiesta 1.6 Ti-VCT Titanium Blue Vision
Cam intr-o luna imi vine Fiesta din titlu - acum e pe banda de productie inca, din cate am inteles.
Am ales Fiesta pentru ca vroiam sa trec la o masina mai mica, mai economica si mai fun. Pana acum, Toyota Corolla a functionat cam 4 ani pe post de masina de familie. Din aprilie insa avem un Nissan Qashqai, care a fost necesar odata cu bebe, asa ca acum pentru mine Toyota e un pic prea mare si prea flamanda pentru frecat in oras in fiecare zi.
Optiunile pe shortlist au fost asa: Seat Ibiza, Toyota Yaris, Honda Jazz si Fiesta. A castigat Fiesta pentru cateva motive: review-uri bune peste tot in lume, motorul de 1.6 benzina EURO5, care e mai rar in clasa asta, si un discount de cam 2000 EUR vs. pretul de lista de la dealer, ceea ce nimeni altcineva nu s-a indurat sa faca. Si, desigur, posibiltatea de a o bling-ui dupa bunul plac - si de care am abuzat big time

Pe scurt, masina vine asa:
Titanium cu dotarile de baza + vopsea metalizata Vision + optionale:
- clima
- IVD
- city pack (senzori parcare spate, oglinzi rabatabile)
- technology pack 1 & 2 (senzor ploaie, faruri automate, parbriz incalzit, pilot automat, sistem FordPower, ICE Pack 4)
- jante 16" cu 7 spite
Un alt lucru care mi-a placut la Fiesta a fost ca, pentru una din putinele dati in istoria industriei auto, o masina de serie a ramas fidela conceptului initial.
In rest, astept sa apara si sa trec la impresii/poze.
-
razzz - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 3 1.6 EcoBoost Titanium