$1 scrie:$2e vede ca are si ceva latino in ea,spate bombat nu drept asa ca la ale noastre...

foarte tare...
$1 scrie:$2oarte faina...
Sa n-o vinzi... nu se mai fac astfel de masini...
Asteptam si restul de poze cu interiorul...
Sa va spun o poveste interesanta dar va rog sa nu ma certati f f f tare. Daca ati vazut, undeva pe aici prin forum aveam un anunt de vanzare al ei. Ei bine... da! Chiar nu o mai vand. Ce s-a intamplat? Eram cu pata pusa pe o Honda (generatia 96-2000) si pana la urma, am facut de am avut una cateva zile. Deci dupa cateva zile cu Honda, chiar m-am indragostit de Focusu meu. Probabil n-ar fi corecta comparatia avand in vedere generatiile putin diferite ca si ani de productie, dar oricum, nici asta nu este foarte nou. Focusu asta sta pe drum impecabil, merge mega-bine, trage. Credeti-ma ca il am de doi ani si am realizat (din pacate, doar acum asa mai serios) ca m-am dat cu el peste tot pe unde am putut, in toate modurile posibile, si in afara de cateva chestii de baza, gen o curea, niste ulei si un furtun... nici un ban in plus nu a cerut!
Mai eram un pic si "stresat" din cauza consumului, dar era doar o iluzie. Cu Honda aia (care era un 1.4 8V), scoteam cu 2 litrii in minus / 100 km. Deci... chiar acest 10,5 in medie numai pe oras nu e deloc mult (atata scot de 2 ani cu el).
$1 scrie:$2a o sugestie daca imi este permis... nu vad eu bine sau nu ai scut la motor din ce vad eu in poze...?! Pune-i unul din plastic, costa doar 120lei si iti protejeaza motorul de praful si mizeria de pe strada.
Sigur ca este permis, chiar mersi pentru interes. M-am gandit si eu la scut, dar nu l-am luat inca din cauza ca la motor, ar fi un mic issue de rezolvat cu uleiul. De-a lungu timpului s-a tot prelins pe la capacul de culbutori si e destul de mult. Voi schimba garnitura si voi incepe ceva procese "speciale" de curatare. Pana nu e curat tot, nu ma las
Chiar, daca aveti ceva sugestii, sunt binevenite. Am gasit niste solutie degresanta si planul meu ar fi sa tot curat asa pe bucati, cat pot, cate-un pic, pana nu mai vad mizerie deloc. E nasol un pic ca jumatatea dinspre curea a motorului e toata unsa, ceea ce implica si distantatorul curelei, rolele, alternatorul. Dar eu zic ca se poate

Si dupa asta, apelam si la scut, desi... nu prea surade ideea de plastic ca poate nu rezista f mult. Dar celalalt poate e greu (si eu tare mult ma gandesc acum la usurarea masinii cat se poate de mult (asa, ca o pasiune

))
Merci inca o data.