Sunt noul FERICIT propietar al unui FIESTA 1.4 TDcI / 2002 ( prima inmatriculare in Franta 2003 ) proaspat adus in RO ... si dupa scurta , dar INTENSA, perioada de 30 zile cu nr rosii ( 2500 km : < 30 zile = perioada nr provizorii ) sunt deja loial FORD si inrait combatant anti taxa inmatriculare. Sunt iar pieton de vreo sapt.. asteptand sa "se aleaga o data apele" in privinta grilei noi de taxare... dar deja ma gandesc sa strang din

sa achit taxa asa cum e, sa reiau cursele.. ca marea /muntele nu vin singure la 'tine'.
Revenind la topic: masina ma incanta cum se comporta in trafic [ ..Buc

] .. spun asta dupa inceputul timid (pe Dacii, Daewoo - care mai noi, mai nou-noute.. ) . E adusa de la un dealer care a reprimit-o in buyback, a dichisit-o cu de toate - mi-a iesit nota 98% la teste (AUTO ~ 2000 , pt cei care cunosc piata de profil ...) si are si consum de diesel "model" de 6 % in oras. Bucuria familiei, ce mai ! Am parcurs km aia 'full house" : cu sotia, bebe, bunik si catel... si pe la manastiri (offroad..) si locuri civilizate ( doar in RO anilor '80) ... si se tine bine, fara nicio zdranganeala inca. Schimbat filtele de tot felul si uleiul sa fiu linishtit, si in vreo 100.000 km km tre sa schimb si distributia... cf indic Ford pt modelul asta.
Rog ajutor - de la saritori / entuziasti: cine imi poate fza o copie dupa cartea masinii pt un Fiesta/ 2002 /2003 ? un owners manual, ca nu stiu sa reglez nici macar ora la bord... Sa nu va zic ce greu am dibuit cum aprind farurile de ceata.
Cele bune si

in trafic !
Ps ce se aude la zi : 07.06.07 cu taxa aia? se aplica de anul asta?.. sau asteptam alegerile din 2008?
Saliutari la toti !
Radu