Salutare la toti!
M-am gandit sa imi prezint putin masina, de unde am plecat cu ea si cum am ajuns.
Povestea incepe asa:
-August 2010 -- ridicarea permisului
-Septembrie 2010 -- Cu ajutorul parintilor si al fratelui meu am reusit sa strang o suma de bani marisoara pentru mine. Fiind tanar si cu permisul proaspat tot ce imi doream era o masina. Au inceput cautarile, zile si nopti sunand proprietarii incercam sa imi gasesc o masina buna. In cateva zile cred ca am vazut peste 15 masini dar... am dat peste multi oameni neseriosi.... la telefon era o vorba si la fata locului alta. Am incercat sa scad putin conditiile ajungand de la opeluri, vw, skoda etc la dacia logan.
Mama detine un logan prestige 1.6 16V 2007, cunoscand destul de binisor marca m-am decis sa reintru in cautari pe net si intr-un scurt timp am gasit un logan destul de ingrjit.
Au trecut cateva zile si eu tot ma gandeam daca iau loganul sau nu. Intre timp aflu ca vecinul de sub mine, avand doua masini Ford focus si Ford mondeo vrea sa vanda una pentru a-si renova apartamentul. Anuntul a fost pus pe mondeo. Fiind doctor vecinul de la patru avea mare grjia de masinile lui, cum se strica ceva schimba etc. Sincer va spun ca nu eram foarte incantat de aspectul ei(ca model).Doar din simpla curiozitate am batut la usa vecinului si i-am cerut cheile ptr un test drive. ....a fost un soc pentru mine. Masina rula excelent, extrem de comoda, dotarile care le doscopeream neincetat, spatiul enorm..... toate acestea m-au pus pe ganduri. Clipa a sosit: aveam de ales intre logan si mondeo .... foarte putin am stat pe ganduri, stiind ca am probleme cu spatele, comoditatea pentru mine trebuia sa fie mai mare.
Am achizitionat in cele din urma FORD MONDEO, doar atat "stiam" despre ea, ca se numeste Ford Mondeo.
Fiecare om are gusturile sale si eu sincer sunt putin pretentios. Am inceput sa bag bani in masina ridicandu-i aspectul exterior cat si cel interior.
-polisare totale
-schimbat masca aeratoare + masca aerator dreapta
-schimbat husa schimbatorul de viteze
-schimbat ulei + antigel
-inlocuit stapli hayon
-vopsit etrierii
-schimbat volan cu tot cu air-bag
-schimbat placute de frana
-leduri prin interior si exterior (vezi poze)
-4 anvelope noi iarna
-radio/cd blaupunkt
-subwoofer Xplod
-si multe altele pe care sincer nu mi le mai aduc aminte.
-la partea mecanica nu am ce cauta, nu trebuie nimic schimbat!
Masina nu cunoaste rugina, cu timpul am inceput sa tin la ea si am din ce in ce mai mare grija de ea. Cu toate ca e din 1993, la varsta ei intrece multe masini ca ani peste 2005.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

-

-

-

-