de Klauss Diaconu » 16 Iul 2007, 14:54
Multumesc tuturor pentru urari si, ma bucur ca sunt in acest club . Ca sa nu va mai spun ca prima mea masina a fost o Sierra 1.6 benzina (an 1986) prin 1999. Referitor la pret , masina ( DDP )costa 17190 euro. Nu am comandat nimic in plus ,am luat o configuratie deja facuta :climatronic, jante pe 16 in Y . Standard sunt si bandourile laterale de pe usi vopsite in culoarea caroseriei impreuna cu ramele de sus ale proiectoarelor.
Ceva impresii despre masina: parere generala foarte buna nu imi pare rau pt alegerea facuta. Motorul este destul de silentios (cu mult peste un VAG 1.9 TDI) trage chiar viguros dupa 1700 rpm ,suspensia este excelena iar directia impecabila. Sistemul audio se aude OK (pt mine arhi-suficient), iar limitatorul de viteza este nemaipomenit la drum. Volanul iti confera o priza f buna si arata chiar bine. Ca puncte minus avem: scaunele ce ar fi putut avea un sprijin lateral mai pronuntat (totusi sunt confortabile la drum lung) iar imbinarea fetelor usilor cu bordul ar fi putut avea un luft ceva mai mic. In rest numai bine. Pana la urma cine vrea calitate Audi plateste pt un A3 cu 5000 de euro mai mult, nu? Si fac comparatia cu Audi fiindca Focusul este cu 1 clasa peste concurenta numita Golf 5 1.9 tdi (design "trecut" + motor "tractoras de Campulung ") si Astra 1.7 cdti (motor rasuflat , sasiu limitat , spatiu int. mic , portbagaj f mic) . Nu vreau sa ii supar pe posesorii modelelor mai inainte enumerate dar ii invit sa "traiasca" macar o sapatamana cu un Focus 2... Apoi, mai vorbim.
Salutare tuturor, si mai astept pareri.
FOCUS 2 , 1.8 TDCI , 5 USI ,TONIC RAU.