Am dat F2 pe F3 - sper sa merite
Am vandut acum o saptamana masina, un Ford Focus 2 Facelift, benzina 1.6, Trend + cateva optionale.
Maine ma duc sa comand noul Ford Focus 3.
Configuratia este urmatoarea:
Dupa multe negocieri cu doi dealeri am stors tot ce se putea din pret astfel:
Model: Noul Focus 5 usi
Echipare: Titanium
Motorizare: 1.6 EcoBoost 150CP Start-Stop
Culoare: Panther Black
Optionale:
- Pachet Style Titanium (jante aliaj usor 17" cu 15 spite, geamuri spate fumurii)
- Pachet Easy Drive 2 (sistem de asistenta la parcare, senzori de parcare fata si spate, oglinzi rabatabile electric)
- Pachet Iarna (scaune fata incalzite, parbriz incalzit, sistem de spalare parbriz cu apa incalzita, incompatibil cu Pachetul Easy Drive)
- Pachet Vizibilitate (faruri cu Xenon reglabile electric din interior, spalator de faruri, lumina de habitaclu cu LED-uri multicolore, stopuri spate cu tehnologie LED)
- Vopsea metalizata
- Trapa electrica
- Eleron sport
- Sistem navigatie - Ice 11 (navigatie GPS, radioCD cu mp3, 5' TFT display central, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, BlueTooth / Voice Control (engleza), USB, card SD cu harta Europei de vest)
- Ford Protect (garantie extinsa 2+3 ani)
Pretul final negociat este de 19300 euro, pretul era de 22000 euro din care s-au scazut tichetele Remat (3 bucati) pentru care am platit cca 1000 euro in alta parte sa le achizitionez. Deci total platibil pentru masina 20300 euro.
Comanda momentan se spune ca va dura cca 2 luni realist, 3 luni conform contractului.
Motorizarea Ecoboost 150 CP a fost blocata pana de curand insa acum s-a deblocat si se pot produce.
Astept pareri care sa-mi aline lunile de asteptare.
-
mihaisradu - Gold Member
- Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
- VIN: WF0KXXGCBKBJ30097