Totul despre membri

M I G -ul verzuliu

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

M I G -ul verzuliu

Mesajde bounty » 26 Mar 2012, 22:10

Va salut. Numele meu e Catalin. Nici nu stiu cum sa incep. Masina mea personala nu este un ford :)) ci un peugeot 207 benzinar 1.4 90cp. Fordul a ajuns la mine anul trecut prin octombrie. E masina unchiului meu, si ca sa nu stea degeaba in fata blocului, el avand masina de servici, ne am hotarat impreuna sa reinviem mig-ul. bateria (varta) era moarta asa ca am dus bateria la garantie si cu ..."putini banuti" am luat una noua. Fordul imi era dat spre folosire. Sa spun despre masina cateva lucruri. Model 2002, combi, 1.8 diesel turbo intercooled 90cp. Sa va zic sincer, nu suportam masinile combi, mi se pareau lungi, greu de condus, grele pe sosea, lenese etc… Vreau sa zic ca m am indragostit de masina si o folosesc zilnic. Se aseaza foarte bine pe drum, parca se lipeste de sosea (ea oricum e foarte joasa, am probleme la majoritatea bordurilor din bucuresti in sensu ca nu pot sa le urc), e foarte infipta si desi are doar 5 mii de turatii (uneori am tendinta sa merg cu ea subturata) mi se pare mai puternica decat peugeot ul. Masina a fost luata second hand, am impresia prin 2006 sau 7. Acum are aproape 190 de mii la bord si se comporta excelent ! Acum 1 an jumate a avut ghinionul sa i se rupa cureaua de distributie si odata cu ea, sa avarieze grav spre total multe, piese mobile din motor. Reparatia a costat undeva la 30 si ceva de milioane. Dupa asta, la cateva luni, cineva a decis ca iubeste masina asa de mult incat a decis sa intre in spatele ei  . Norocul a fost ca avea remorca si nu a fost avariat decat portbagajul care a fost inlocuit total, si carligul de remorcare + bara spate. Cam asta ar fi istoria masinii. O sa pun 2-3 poze cu ea maine. Are o culoare verde deschis care o face sa iasa in evidenta extrem de usor. Imi doresc tare mult sa ii imbrac volanul in piele (desi nu conosc pe nimeni care sa faca asta, poate gasesc pe aici) si sa ii reconditionez jantele care sunt de tabla pe 14" am impresia, precum si tamburii pe spate. Am fost azi la un atelier si ma costa 1 mil jumate roata (include o solutie speciala care sa opreasca procesul de rugina) si cam 1 mil ambii tamburi. Mi se pare putin mult, dar asta e, cand o sa am banii, trebuie facuta si treaba asta. De radio-casetofon nu ma pot plange pentru ca am gasit un convertor cassette to cd adica asa ceva http://prosoniccanada.com/store/images/ ... DAPTER.jpg , care isi face treaba excelent. De asemenea cele 4 boxe precum tot sistemul audio stock, face fata foarte bine. Masina mai are nevoie de 2-3 lucruri adica sa ii schimb 2 becuri de la turometru pt ca s au ars si noaptea e neplacut, sa ii repar dezaburirea spate, pt ca nu e cablata masa in spate la portbagaj de cand l au schimbat si eventual sa ii pun freon in instalatia de aer conditionat. Imi place cum arata motorul masinii, am si o poza http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6100_n.jpg . Imi place ca e mare si cu posibilitati de modificare. Cam atat.

Va salut.
bounty
Incepator

Maşina: Ford

Înapoi la Totul despre membri