My "Foka"
Salutare tuturor "fordistilor" de pe forum ! Intr-un final m-am hotarat sa imi prezint si eu masina sau cum o alinta prietenii mei "cutiuta cu piulite"
). Ford Focus Mk1 motor 1.8 Td Enduro , 90 de caluti
Turnier... M-am hotarat sa achizitionez aceasta masina din mila (Fost proprietar femeie
) ) si o sa incerc pe cat posibil sa o aduc inapoi la viata. ce este drept am inceput cam greu ... si merge mai greu pt ca nu dispun de multe finante dar macar am vointa
)
Cam asa arata masina cand am cumparat-o si micile modificari aduse unele obtionale altele fortate din pacate:(
Bun acum din pacate nu stiu cum sa transform pozele si sa reduc dimensiunea lor sa le pot posta aici
Problema este ca nu pot sa uplowdez poze pt ca sunt prea mari si nu stiu sa le fac mai mici ... Daca ma poate ajuta cineva sa redimensionez pozele raman dator de o bere la intalnirea din brasov
la care by the way voi fi prezent... sper :-s

Cam asa arata masina cand am cumparat-o si micile modificari aduse unele obtionale altele fortate din pacate:(
Bun acum din pacate nu stiu cum sa transform pozele si sa reduc dimensiunea lor sa le pot posta aici

Problema este ca nu pot sa uplowdez poze pt ca sunt prea mari si nu stiu sa le fac mai mici ... Daca ma poate ajuta cineva sa redimensionez pozele raman dator de o bere la intalnirea din brasov

Ford Focus Mk1 Tournier,2001,1.8 TD !
Cand 3 oameni iti spun ca esti beat ... Mai baga o bere sa fii sigur ..
Cand 3 oameni iti spun ca esti beat ... Mai baga o bere sa fii sigur ..
- B-243-FLO
- Incepator
- Maşina: Ford
- VIN: WF0NXXGCDN1P73035