Hai ca s-au strans mai multe intrebari.Sa le luam pe rand:
@bogda1313 : eu am motat numai senzori-spate, cei cu avertizare acustica, am evitat sa pun modulul ala de avertizare in masina, cu display.I-am montat la ROMCAR, au contract cu 12volti, vin baietii acolo si ii monteaza(sau te duci tu la ei).Eu am motat alarma si senzorii la livrare.Modelul asta costa 600 RON cu manopera inclusa.Nu am fost pe faza si am comandat negri in loc de argintii, urmeaza sa ii ia pe astia inapoi si sa imi moteze pe argintiu, vopsiti cica.Pentru bara spate montajul decurge lejer, fara "emotii", dau doar niste gauri cu bormasina si in spate e gol, trag firele pe acolo, conecteaza si gata.
Pot sa iti dau pe mail oferta completa de la ei, da-mi un PM.
@energy : relatarea lui KomandantuR este foarte corecta.Ai mei urla intermitent incepand cu 1m, iar la 30 cm tipa continuu.Faza e ca m-am dat jos dupa ce am parcat "foarte aproape" dupa avertizare, dar in loc de 30 cm erau de fapt vreo 60-70 cm

.Cred ca e o chestiune de reglaje, sau poate mai era vreun boschet pe acolo

, n-am observat ca era bezna, mai testam...
@KomandantuR : nu, lucrez in zona.Senzori nu aveam deja, se vede probabil mai prost la rezolutia asta, pozele sunt facute cu camera de pe telefonul mobil.