de psicho1986 » 21 Sep 2012, 15:04
Frumoasa masina si culoarea arata foarte bine, a mea era identica cu a ta mai putin culoarea. Parerea mea ca astea arata excelent sa fie si putin lasata, dar asta depinde si pe ce drumuri te bagi, un set de jante aliaj si o folie si masina arata bestial, mai ales daca te gandesti la nuantele care le obti intre jantele gri, masina gri inchis si folia neagra. Pana iti schimbi casetofonul iti recomand o solutie low cost care ofera rezultate decente si probabil nu deranjeaza la fel de mult la aspect ca un modulator FM, mie imi place destul de mult sa imi fie interiorul cat mai standard. Deci mergi in Kaufland si cumperi o caseta cu mufa jack pentru legatura MP3 playerului la masina, ma gandesc ca nu folosesti casete in casetofon, scoti casetofonul de acolo, bagi caseta de tot in el, clapeta are un butonas mic care nu ii permite sa se inchida de tot daca ai caseta in el, tai ala, iar firul de la caseta il scoti prin una din gaurile din casettofon si iti scoti mufa fie in torpedou, fie in scrumiera (acolo o am eu) si legi un Ipod Nano la care tine bateria 24 de ore de redare si gata ai muzica in masina, casetofonul este decent, nu ai fire sau mufe aiurea prin masina si daca nu esti audiofil este suficient.
Ford Focus Coupe 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS) State Blue (Metallic)
"Serenity now, insanity later!"