Ford Fiesta
E ''faurita'' in 04.2005 1.4 TDCI, berlina, alba, si frumoasa !
Din pacate are putini cam multi km (188.000 si tot urca), dar pentru prima masina e ok, ma descurc! Am multe idei de modificat la ea, sa o fac cat mai frumoasa ca doar e a mea nu ?
Primul ''proiect'' sa-i zic asa, cu proiectoarele de ceata, inca imi da bataie de cap, dar nu renunt asa usor! Maine imi vine volanul (URAAA scap de cel rupt!), cand am cumparat-o, volanul era praf(inca e), in sensul ca, probabil proprietarul anterior ori umbra cu bereta pe mana, ghiuluri sau orice, smirglu pe maini, naiba il stie, pe partea stanga pur si simplu l-a dizolvat... si e urat ca aspect, si deranjant pentru mana prin oras, astazi mi-am gasit altul, de piele(original, sper) si maine incep montarea sa!
In afara ca am grija de ea enorma(cand sunt acasa), o spal la 2-3 zile, aspirat, si cearta cu toti care urca in ea ca in autobuz(in sensu ca urca in spate pe o singura usa, innebunesc! ).
M-am aventurat si la partea mecanica, desii mai aveam putin si credea ca e ceau motorasul! a prins aer si m-am speriat

Pai, deajuns cu povestea, niste poze, putine pentru inceput dar promit ca am sa mai fac! (sper ca urmatoarele sa fie si cu proiectoarele de ceata

-
svro - Incepator
- Maşina: Ford
- VIN: WF0RXXGCDRAU22843