Ford Ka
Ma numesc Paul, sunt student la Autovehicule Rutiere(inginerie auto)si membru in Club Ford din 2010, de cand am intrat in posesia acestei masinute.
Este un Ford Ka, cumparat la aprox 110000km, acum are aproape de 150000, din 2000, motor Endura E.
Ca si dotari: AC, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, reglaj faruri electric, parbriz incalzit, radiocasetofon, inchidere centralizata din fabrica, jante de Aliaj Ford
Extra-dotari puse de mine sunt: Xenon(montat de mine), folii pe geamuri, am mochetat portbagajul, si am facut sistem de iluminare in acesta,set roti iarna cu jante de tabla, capace,lanturi.
Ce urmeaza in viitorul apropiat(anul acesta): Instalatie GPL(deooarece am vrut la un momentdat sa vand masina in favoarea unui diesel, dar am primit oferte de 1200E, si mi se pare prea putin)care va fi montata in luna martie, apoi in vara vreau sa achizitionez faruri cu lupe,eleron luneta si sa o vopsesc. Tot atunci voi monta si sistemul pe care l-am conceput pt spalare faruri. O alta modificare care va avea loc este achizitia unui bord digital cu turometru si adaptarea lui pe masina mea, si schimbarea plafonierei cu una cu lumina ambientala, si un Cd Player, ma mai gandesc daca original sau after market, intrucat doresc montarea a 2 boxe si in spate. Si bn inteles Proiectoare(care poate vor fi cu tot cu bara de SPORtKA
Dezmembrez Ford Ka An 2000Dotari:Inchidere, geamuri+Oglinzi electrice+AC+4 Airbaguri,Casetofon, Parbriz incalzit, Reglaj electric faruri
-

paul91 - Gold Member
- Maşina: Golf 4 2001 1.6 106CP Benzina+GPL
insa cu xenoanele alea... o sa cam sughiti cand o sa vada si restul colegilor de pe forum care se zbat sa isi puna xenoane cu lupa ca sa nu ii deranjeze pe cei din fata, dar fiecare face cum vrea atat timp cat poate