@BV75NOR: aia e mashina! Auzi, da' in respectivul anunt nu era motorizarea de 1.8 115CP? Nu ca ar conta prea mult, banuiesc ca poza era importanta...
@VladSoare: Compania ptr. care lucrez a decis, la un moment dat, inlocuirea flotei de Cielo cu altceva, motivul principal fiind legat de sigurantza utilizatorilor (s-a dorit ABS si airbag). Prima optiune (eu nu eram pe atunci in firma

) a fost Clio Tricorp 1.4 8v, deh, pretul... Apoi am aparut eu (ta na na!), am vazut ce e cu tricorpul (nu merita numele scris cu majuscule) si ne-am decis sa mai cautam... Am "investigat" Fabia (ce e drept, 1.2 in 3 cilindrii) si nu am fost 100% multumit, apoi a venit randul Fiestei Comfort 1.4 80CP (care, de fapt, prin dotarile pe care le comandam, e mai mult Ghia decat Comfort) - marea cashtigatoare a concursului de Miss Auto, hi hi hi... masina e super OK dpdv al tinutei de drum, motorizare, cutie de viteze etc.
Polo, insa, o bate la calitatea finisarii si la spatiul interior. Recunosc ca nu stiu prea multe despre dinamica masinii (exact ce laud la Fiesta) asa ca nu pot sa ma pronuntz cum e Polo vs. Fiesta sub acest aspect. Dar pe dinauntru Polo ofera o calitate a materialelor si a finisarii peste Fiesta, punct slab al masinii cu nume de bairam recunoscut pana si de dealerii Ford. Este, se pare, si unul dintre principalele motive ale faceliftului anuntzat la Fiesta in acest an.
12.1992 Ford Sierra Saphire 2.0 EFI RWD (A/C | K&N | Kamei | Borla | RIAL | Simoni Racing | Alpine | Hertz) - DE VANZARE !!!
There's a Ford in your Future !