Fiesta 1.4 16v Ghia
Intrucat lucrez in vanzari, firma m-a dotat cu un minunat Fiesta Ghia chiar in 23 decembrie 2004...O minunatie de Craciun.
Vom fi impreuna 4ani sau 150 000km...la ritmul de 3000/luna pe care il fac, vom fi impreuna 4 ani...
Cu manutele mele am scos-o din showroom din Brasov (avea 4 km la bord) si am parcurs pana acum aproape 7000 km.
Este un Colorado Red.
Dotari:
geamuri fata electrice
aer conditionat manual
proiectoare ceata
radio-cd player (stock)
interior in decor de aluminiu
scaune fata si volan reglabil pe inaltime
schimbator in aluminiu
volan de piele
scaune de velur
parbriz si oglinzi incalzite (mama ce-mi place)

Pana acum nu am avut nici un fel de problema cu ea. merge beton.
I-am facut rodajul ca la carte timp de 2500km. Am schimbat pana in 2500rpm, nu am turat-o, nu am bagat piciorul prea tare si am tinut-o la 100km/h
De la 2500km la 5000km am inceput sa o obisnuiesc cu turatia de cuplu maxim, adica 3500rpm. In a 5 a are 130km/h
Dupa ce trec de 10 000 facem si un test sa vedem viteza maxima...
Sunt foarte multumit de calitatea fabricatiei si a asamblarii. In clasa ei cred ca doar polo e peste.
Ca aspect arata foarte bine.
Imi plac foarte mult volanul de piele, cutia e lunga in 1 si 5 si scurta in 2 si 3 si medie in 4.
Imi place tinuta de drum, e foarte rigida, imi place ca scutura pe denivelari, dar sta foarte bine pe viraje...Datorita ampatamentului scurt, pe trasee gen Brasov- Valenii de Munte e foarte adevarata daca o tii intre 3500 si 4000...inca n-am trecut de 4000 si nu stiu ce poate mai mult.
De cand o mi-a consumat fix 7.5 /100 media...am facut km vs toti litrii alimentati de cand o am....in 6560km am bagat 496 litrii..e foarte bine, sunt multumit...
2004 Ford Fiesta Ghia 1.4 16v
- BV75NOR
- Petrol Head