Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Mondeo mk3

11 Noi 2013, 13:22

Buna si bine v-am gasit !!!

Daniel ma numesc, sunt din Timisoara, iar de 3 zile sunt posesorul unui Ford Mondeo din 11.2002, TDCI de 116 CP GHIA ( am mai avut unul mai demult pe dreapta, l-am dat, iar acum.... am revenit inapoi la mondeo, dupa ce am ajuns la concluzia ca este o masina foarte buna in comparatie cu multe masini.... nu dau nume, pentru a nu supara pe cineva :D )
Asa.... deci ca dotari are:
Climatronik, incalzire in scaune, 6xairbag, radio/cd original, piele, full electric, parbriz, oglinzi incalzite, oglina din inauntru retrovizoare automata, xenon faza scurta, comenzi radio/cd, jante aliaj, masina sincer este full fara navigatie......
Are 170.000 km reali, carte service, mers cu ea pe tester, etc. masina merge si arata boboc pentru anul ei si de aceea am luat-o, deoarece m-am indragostit pe loc ( dragoste la prima vedere ) de ea :)
In aceasta saptamana va primii niste gume de iarna michelin/pirelli.... sa vad.... iar sambata, adica acum 2 zile a primit o revizie totala, respectiv ulei, filtre, multa multa bautura ( motorina ) pentru masina si multa multa bere/vin pentru sofer ( eu ) :) pentru a fi totul ok :P

Masina vreau sa o mentin cat mai clasica si in stare exceptionala de functionare, adaos am sa pun anul viitor in Ianuarie/Februarie 2014 folie pe geamuri.

Sper ca m-am prezentat cum trebuie si sa nu fi omis ceva.
Urmeaza pozeleeee :)
Fişiere ataşate
6.JPG
5.JPG
4.JPG
3.JPG
2.JPG
1.JPG

Re: Ford Mondeo mk3

12 Noi 2013, 15:17

Felicitari pentru achizitie! Poate ne spui si cat ai dat pe ea, sa vedem cum mai e piata :) si cat mai multe poze.

In rest cat mai multi kilometrii fara probleme!

13 Noi 2013, 08:15

Mersi omu`, masina pe mine TEORETIC ma ajuns la 3000 euro, insa nu am dat cash, ci o masina + diferenta de bani ( de aceea a picat asa ieftina pentru cum arata si la cum merge..... pe scurt picobello-brici ), deoarece nu stiu de ce, ceva ma atrage la mondeo in + fata de passat, octavia, a4, etc...........

PS:Am mai avut un Focus 1.8 zetec benzina, insa era prea mic pentru necesitatiile mele :)

17 Noi 2013, 17:14

Multumesc frumos pentru primire, vad ca sunteti fani tuning, ceva clasic nu va impresioneaza, mai ales avant, de aceea ma gandesc ca nu ati raspuns. Multumesc singurului comentator.
Rog un administrator sa stearga subiectul.

Multumesc anticipat.

18 Noi 2013, 08:44

D c sa stearga subiectul, acest topic tu l intretii si daca o sa ceri sfaturi cu diferite probleme sai cu ce ai vra sa faci la masina o sa primesti si folositoar si nefolositoare, sa te felicitam ca ti-ai luat masina nu ii vad rostul, sa iti spunem ce frumoasa e sau ce urata e iar nu ii vad rostul, contaza sa iti placa tie si daca tu esti mult mit de alegrea facuta foart bine, ficare isi cumpara ce isi permite chia daca uneori nu corespunde cu ce isi doreste, spre exemplu eu am vrut hatch dar nu imi ajungeau banii si astfel am luat breack si nici acum nu m-am obijnuit cu sceasta fforma a carosriei cu oat ca focusul hatch este mai scurt cubdoar cativa cm fata de breack

18 Noi 2013, 11:14

Mersi omu` pentru indicatii :)
O zi placuta.
Răspunde