Totul despre membri

Focus 2002 TDI 90CP

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Focus 2002 TDI 90CP

Mesajde danz » 21 Feb 2006, 21:39

Fiindca vad ca acesta este obiceiul, iata si Focusul meu:
danz
Ford Freak

Maşina: FF2 2007, 1.6i 101 CP ,Hatchback

Mesajde tudorsava » 22 Feb 2006, 12:04

sa-l porti fericit.
Arata superb negru ... curat.

Dar ia fa-i o poza si dupa ploaie :)

Cat a fost ... total adusa aici? Ca vad ca are in poza inca numerele de .de. Vad ca deja au aparut problemele, cati km are masina si de unde e luata (din targ de la noi?).
tudorsava
Incepator

Mesajde danz » 22 Feb 2006, 21:10

$1 scrie:$2a-l porti fericit.
Arata superb negru ... curat.

Dar ia fa-i o poza si dupa ploaie :)

Cat a fost ... total adusa aici? Ca vad ca are in poza inca numerele de .de. Vad ca deja au aparut problemele, cati km are masina si de unde e luata (din targ de la noi?).

Mda, dupa ploaie, sau praful verii, nu mai arata chiar asa.M-a costat 8800E, anul trecut in iunie.Adusa de amicul unui prieten, din Germania.Am luat-o la 125.000 Km ( verificat), iar eu am facut 8000 Km cu ea.Nu stiu, s-ar putea sa fie numai o parere a mea, dar troncane ceva in fata.Poate nu e foarte grav .Stii cum e: cand esti bolnav te gandesti la ce e mai rau, dupa care vezi ca nu e chiar asa.Nu are joc in bucse sau in articulatii.Poate sunt telescoapele, sau rulmentii de telescop.Partea proasta este ca nu am un mecanic f bun prin zona, care sa-mi zica clar : asta este cauza.Nici la Ford nu mi s-a parut ca se pricep mai mult ca mine.Ma rog, poate cu ajutorul unuia din membrii clubului.Poate il intreaba cineva pe Laur din Bucuresti, care am vazut ca stie. Oricum, mersi mult ptr primire.
danz
Ford Freak

Maşina: FF2 2007, 1.6i 101 CP ,Hatchback

Re: Focus 2002 TDI 90CP

Mesajde ursu30 » 27 Mai 2006, 22:55

$1 scrie:$2iindca vad ca acesta este obiceiul, iata si Focusul meu:

DA MASINA ESTE K! SI NU VAD CE PROBLEME POTI SA AI CU UN FOCUS? Masina mea este identica si merge fff bine si dupa 28.000 km de romania in mai putin de un an !!!!sunt masini care ingroapa concurenta! adica opel..... :icon_biggrin: sau golf :icon_biggrin: sa fim seriosi! deci ai grija de ea si respecta serviceul!
in rest drum bun si nu incepe cu prosti de genul ce pot sa ii fac sa fuga mai tare! ca de ce spun asta pe alte forumuri multi fraieri vor sa faca din o familiala un st! asta nu se poate deci ai grija de ea si ea o sa fie comoara ta! de la un fan ford!
ursu30
Incepator

Mesajde ursu30 » 27 Mai 2006, 23:01

daca troncane sunt poate bucsi bara stabilizatoare sau cel mult niste bielete anti -ruliu! la ford pivoti sau capete de bara sa cada mai rar! sau ffffoarte rar! daca nu ai mecanic am eu si pentru tine un baiat care iubeste fordurile si care din pasiune pt ford cere bani putini ! dar lucreaza la ford!!!!!!!!!! asa ca daca ai nevoie eu sunt dispus sa te ajut oricand ...ma gasesti pe ionutvc@yahoo.com atunci cand ai nevoie si de piese si de mecanic ...si o fac din dragoste de ford focus!!
ursu30
Incepator

Înapoi la Totul despre membri