Ford Focus Mk3 1.6 EcoBoost Titanium Premium
M-am hotarat sa imi fac cont pe clubford abia astazi , cu toate ca am avut un Focus Mk2 1.8 Tdci 115 cp Trend din 2008 , nu am gasit nici timpul nici inspiratia necesara de a ma alatura fanilor Ford de pe acest forum.Astazi , in schimb , am gasit si timpul si inspiratia necesara, pentru ca voi fi noul proprietar al unui FF Mk3 1.6 EcoBoost 150 cp.In continuare va voi povestii cum a decurs toata "aventura":
M-am dus la reprezentanta Ford din Constanta pentru o comanda pe care o facusem , mai exact 2 amortizoare haion.Am asteptat ca masina sa intre in service pentru montarea amortizoarelor si inre timp "admiram exponatele" din showroom.Eram cu sotia si ne-am hotarat sa aflam mai multe detaii despre buy-back.Dupa ce am discutat cu dealer-ul,ne-am incantat pe loc si se citea pe fata noastra eram "victime sigure".
Ne-am programat pentru o evaluare si a doua zi am fost cu masina la ei.Avea 98k canteva zgarieturi pe bara spate , carcasa oglinzii stanga sprarta si semnalizarea de pe oglinga crapata , in rest masina era in stare foarte buna.Evaluatorul m-a intrebat de ditributie, daca e schimbata si daca masina are asigurare Casco.Nu aveam distributia schimbata ,in schimb masina avea full Casco la Asirom.Mi-a oferit 5000 de E pe masina si ca se vor ecupa ei de distributie , revizia de 100K km si de repatatiile pentru oglinda si bara spate , partea mea fiind deschiderea dosarului de dauna , mai departe "se ocupa ei".Dupa evaluare pretul a scazut la 4500 E.Au gasit eroare la supapa EGR , parbriz zgariat si garnitura baie ulei umeda.Astea ne-au cam taiat un pic din elanul pe care il aveam cu o zi inaite dar masina fiind pe firma si facandu-ne socotelile ne-am hotorat sa mergem mai departe.Ca si noua masina si cea veche era pe firma deci ne-am orientat dupa pretul fara TVA 15.072 E.Dupa toate discutiile si toate scenariile cu care nu vreau sa va plictisesc am ajuns la 17 250 E cu TVA din care scatem pretul masinii vechi de 4500 E cu Tva si ajungem la 12 750 E cu TVA ,in leasing financiar ,pe 48 de luni avans 25 %.Practic masina veche a tinut locul avansului.Astazi am lasat masina veche la service , moment delicat pentru mine si tragic pt sotie

Sper sa nu va fi plictisit si promit sa revin cu poze , detalii si primele impresii cat pot de repede !
Va salut !
-
iulianbadea - Incepator
- Maşina: Ford Focus Mk3 Titanium ,1.6 EcoBoost 180 + Cp
- VIN: WF0KXXGCBKEY04711