Accidente

Lovita in parcare

Ai fost implicat intr-un accident si ai nevoie de un sfat?

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Lovita in parcare

Mesajde olarusn » 19 Noi 2008, 20:25

Buna seara. Am o problema. SIMBATA DIMINEATA AM GASIT MASINA LOVITA IN PARCARE. Pe la ora 17 00 am gasit vinovatul care a negat cu vehementa ca el ar fi autorul deci nu am ajuns la un consens. Duminica dimineata m-am prezentat la politie care a luat declaratia a acceptat sa vada si citeva imagini facute de mine seara cu masina care m-a lovit si mi-au spus ca cel tirziu joi o sa fiu convocat pentru confruntare. Am cam intrat in panica pt. ca este miercuri ora 20 20 si nu am primit nici un semn de la politie. Individul [soferul vinovat] ma sfideaza cu privirea zi de zi semn ca treaba este aranjata in bine pt. el. ce ma sfatuiti pt. ca probele sunt clare si am martori ca masina a fost parcata linga mine toata noaptea?
olarusn
Ford Freak

Maşina: ford mondeo 2004 1998cm 116cp abs,esp.ful electric
VIN: WF04XXGBB44Y74139

Re: lovita in parcare

Mesajde DGAlexandru » 20 Noi 2008, 06:47

Astepti raspunsul inca putin, pastrezi pozele cu grija. In cazul in care nu primesti raspuns in termenul legal (trebuie cautat) sau il primesti negativ (cel desemnat de tine ca fiind vinovat nu apare asa conform raspunsului) trebuie sa incerci sa discuti cu cineva de rang superior (sef tura, post, etc).
De asemenea poti cere sa se caute in baza de date, daca cel reclamat de tine ca te-ar fi lovit are proces verbal de constatare a pagubelor surprinse de tine cu aparatul foto. Daca are, vezi ce data au. Mai veche decat palangerea ta - nu a fost el, sau chiar are pile bune, mai noua decat plangerea ta - insista sa se faca o reconstatare.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Re: Lovita in parcare

Mesajde BiagyHD » 26 Noi 2008, 13:31

Nu stiu cat de tare ai gasit-o tu lovita.

Si eu m-am ales cu masina lovita in parcare cu portiera(probabil).La mine nu e mare lucru, dar te oftici.Dai o gramada de bani pentru ca apoi nesimtirea unora sa se reflecte in curtea ta. Autor ? ..cine stie..

Hai sa le parcam in spatiu, poate asa scapam..
Tehnologia avanseaza, omenirea se degradeaza!
BiagyHD
Incepator

Maşina: Ford Focus Sedan,1.6i,100C,2008,Trend
VIN: Masini2_8sport_55

Mesajde MIHAI770 » 26 Noi 2008, 22:28

S-a rezolvat ceva? Ai depus plangere la sectie, nu? (si nu la accidente usoare)
Caut pentru Fiesta 2001: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=131&t=98585
Fordu'i Ford! :)
MIHAI770
Member

Maşina: Fiesta 2001, 60cp, 3 usi, detango
VIN: Foooofiiiiiiiiiii

Mesajde olarusn » 11 Dec 2008, 18:49

Buna seara, revin cu amanunte picante. Duminica garcea mi-a spus ca cel tirziu joi o sa ma cheme pt. confruntare. Joi ora 13 30 m-am prezentat fara sa fiu chemat la pol. rutiera si am aflat ca cel care m-a lovit a fost chemat duminica. Duminica surpriza nu s-a prezentat. A fost chemat miercuri cind surpriza a fost si mai mare tipul apare cu un dosar prin care demonstra ca a vindut masina. Garcea(este inceput de propozitie nu nume propriu) s-a agitat putin ca nu este posibil asa ceva tra la la si a ramas sa mai trimita o citatie pt. a se prezenta cu masina. Dupa inca o saptamina sun si i-mi spune ca intre timp a venit respectivul dar iar fara masina ci doar cu certificatul si ca asteapta in acea seara sa vina cu masina eu urmind sa-l sun pe la ora 21. la ora 21 sun raspunde baiatul politaiului si i-mi spune sa sun pe la 21 40 ca tatal lui doarme . Sun stupoare nevorbind cu ficiorasu i9mi spune ca pina la acea ora nu s-a prezentat cu masina dar sa stau linistit ca el ma suna imediat cum apare. Pina la urma am facut plingere la comandant.Au trecut 2 zile si astept, de pe data de 16 noiembrie tot astept. Recunosc ca nu mai cred in spiridusi dar singurul lucru pe care il vreau este sa i-mi dea dovada sa-mi repar masina chiar si pe banii mei parca as merge pe strada cu haina rupta pe mine. Cred ca cancluzia ar fi urmatoarea:EVITATI-L SI IGNORATI-L PE GARCEA . Va tin la curent.
olarusn
Ford Freak

Mesajde Razvychi » 12 Dec 2008, 12:25

bai frate da asta ii strigator la cer. pfai eu as fi innebunit in locul tau :|
Razvychi
Gold Member

Maşina: ford fusion 2007 1.4tdci 68

Mesajde olarusn » 12 Dec 2008, 12:36

culmea este ca vinovatul i-a spus politistului ca il reclama la comandant ca il hartuieste pt. ca daca a vindut masina si cu asta basta. cred ca asteapta sa-mi repar masina sa ma poata amenda.
olarusn
Ford Freak

Mesajde luckyvalentino » 12 Dec 2008, 13:16

Vai,vai,cata nesimtire,ce caractere josnice,ma ingrozesc cand citesc ca toti sunt la fel(vezi si la @razvichi). : X(Am patit-o si eu,undeva intr-o parcare de bloc in Drobeta,dar trebuia sa plec urgent la Bucuresti si zgarietura era minora,nici n-am mai cautat vinovatul.
FUSION TONIC,1.4TDCI2007 ZALUDA
luckyvalentino
Gold Member

Mesajde leut27 » 12 Dec 2008, 13:32

va cam ofticati degeaba

Cum ar fi sa parchezi masina undeva la piata si sa treaca mamaia cu caruciorul pe langa ea sa se dezechilibreze un pic si sa zgarie portiera
Mi s-a intamplat mie, cei drept nu la ford
Astia sunt oamenii si sunt mai multe exemple decat cu mamaia, si niste copii daca se joaca si ating cu fermourul table si de acolo se poate zgaria.
Parerea mea este ca daca sunt zgarieturi minore sa nu va ofiticati asa de tare,
Oricine dintre noi poate lovi cu portiera masina parcata langa , oboseala , neatentie un loc stramt,
Dar daca ai gasit vinovatul si masina este lovita nasol mergi pana in panzele albe cu el.
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde mirceamc » 13 Dec 2008, 18:33

Garcea asta al vostru macar s-a obosit sa il intrebe de sanatate pe cel care a lovit.
Eu stiu un caz cu un prieten la care discutia a fost cam asa:
....................................
- Am gasit masina lovita in parcare si stiu cine m-a lovit.
- Bine. Aveti martori?
- Nu. Dar stiu nr si marca masinii.
- Daca nu aveti dovezi nu avem cei face!
X( ~X( :-&
......................................
Precizez ca prietenul vazuse cine a parcat langa el dar fara sa vada momentul lovirii - era un papuc care aducea marfa. Ca sa verifice daca era acea masina intr-adevar a urmarit-o si a vazut pe ea (cand a revenit cu marfa) o urma cam in locul in care banuia si el.
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde catser » 14 Dec 2008, 11:10

@mirceamc
imi pare rau sa spun, dar sa stii ca garcea avea dreptate...nu poti acuza pe cineva fara o dovada cat de mica, macar o urma de vopsea pe masina...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde olarusn » 14 Dec 2008, 11:50

Cu tot respectul dar nu m-am dus la politie nedocumentat. Am vorbit de fotografii pe care le-am aratat politistului. Daca a parcat linga mine lucru recunoscut si de el, pe aripa am un cerc, care se potriveste si ca diametru si ca inaltime fata de sol cu un ornament ce-i sustinea spoilerul, daca inaltimea tamponului spate este aceiasi cu inaltimea locului unde aripa este ambutisata avind aceiasi forma, daca in prima faza era si vopsea alba pe aripa care s-a luat nu in totalitate dar am remarcat ca cel putin acea parte era vopsita cu sprey ce dovezi sa mai aduc? Poate nu m-a lovit el dar de ce atita inversunare in a se prezenta la politie. As vrea sa o repar dar acum stau si astept ca politia sa-si faca datoria ca oricum "rugina nu intra asa repede in tabla" vorba politistului care se ocupa de problema.
olarusn
Ford Freak

Mesajde mirceamc » 14 Dec 2008, 19:03

Pe masina prietenului erau urme de vopsea alba iar pe papuc erau si pe ala urme. Dar prietenul nu a facut poze. Oricum parerea mea e ca politia are in sarcina si cercetarea accidentelor. Cu atat mai mult in cazul in care omul ii spune si ce masina banuie.
@catser: Cam cati crezi tu ca au filmat momentul in care le-a fost lovita masina in parcare?
In stilul asta eu ma intreb de ce mai sunt platit de noi? Doar ca sa aiba cine sa ia spaga?
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde catser » 15 Dec 2008, 14:15

urmele de vopsea pot constitui indicii de vinovatie , dar doar banuiala nu
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde melcu79 » 15 Dec 2008, 14:44

$1 scrie:$2 Oricum parerea mea e ca politia are in sarcina si cercetarea accidentelor. ?

Asa credeam si eu, dar se pare ca nu e asa. :D

Ei cauta doar un vinovat si NU VINOVATUL.

Din cauza asta ei prefera ca tu sa declari Autor Necunoscut, ca altfel inseanmna ca ei trebuie sa munceasca si din asta nu castiga nimic.
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Mesajde olarusn » 17 Dec 2008, 19:36

Am crezut ca facind reclamatie la comandant se vor misca mai repede. Am sunat azi dupa un raspuns si mi-au spus ca voi primi raspunsul prin posta in max. 30 zile. Ce sa mai spun, in 30 zile ce sa-mi spuna daca nu au facut o confruntare? Oricum am intrat in a doua luna. Cred ca le place 'Tinar si nelinistit" episodul 5436.
olarusn
Ford Freak

Mesajde olarusn » 10 Ian 2009, 20:34

Simt ca nu mai pot. Azi in sfirsit apare tipul cu masina dupa doua luni, le asezam una linga cealalta si surpriza el m-a lovit. Problema nu s-a rezolvat dupa cum ar fi fost de asteptat, i-a spus politistului ca de fapt eu l-am lovit ca el are martori ca masina mea era plina de vopsea alba si acum a disparut. Oricum luni ma da in judecata pt. calomnie, pt. timpul pierdut{de patru ori nu s-a prezentat si eu stateam ca fraierul la politie}, si pt. disconfortul creat. Pe scurt el a spus dar este scris si pe procesul verbal ca nu este deacord cu ce a spus politistul si ca nu semneaza la firma de asigurari pt. repararea masinii. Ce sa fac ca ma doare capul. Cu masina lovita si ma trezesc si cu "daune pt. calomnie" desi eu ar fi trebuit sa invoc acest lucru.
olarusn
Ford Freak

Mesajde dan_pipo70 » 11 Ian 2009, 08:37

frate da asta-i nesimtit rau si tupeist pe deasupra, chiar nu ma asteptam la ce-ti face. lasa-l in pace acum si-i faci bucata mai tarziu :D .
ford focus 2 trend style 1.6 benzol 100 CP hatch. sea grey 2007
dan_pipo70
Incepator

Maşina: ford focus- dec. 2007- 1.6 benz.- sea grey- hatch. trend style
VIN: wf05xxwpd57m69359

Mesajde leut27 » 11 Ian 2009, 11:36

il cam calcam pe cap pana acum sa fiu sincer, riscam o amenda dar aveam o SATISFACCCTTTTIIEEE
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde ddf_eu » 28 Ian 2009, 12:52

Nu stiu atii cum sunt dar eui...imi faceam poza cu masina lui si cu o caramida prin parbriz...cu cauciucurile lui taiate...si cu farurile lui sparte...doamne doamne! Dar nah...asa sun eu!
ddf_eu
Incepator

Maşina: Ford Fiesta Ghia 1.25, 75cp, 1996
VIN: WFOAXXGAJATC26996

Mesajde Officer » 29 Ian 2009, 16:36

leut27 riscai o amenda dar una penala... ddf si distrugerea e tot infractiune :)
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde link2 » 29 Ian 2009, 17:14

$1 scrie:$2imt ca nu mai pot. Azi in sfirsit apare tipul cu masina dupa doua luni, le asezam una linga cealalta si surpriza el m-a lovit. Problema nu s-a rezolvat dupa cum ar fi fost de asteptat, i-a spus politistului ca de fapt eu l-am lovit ca el are martori ca masina mea era plina de vopsea alba si acum a disparut. Oricum luni ma da in judecata pt. calomnie, pt. timpul pierdut{de patru ori nu s-a prezentat si eu stateam ca fraierul la politie}, si pt. disconfortul creat. Pe scurt el a spus dar este scris si pe procesul verbal ca nu este deacord cu ce a spus politistul si ca nu semneaza la firma de asigurari pt. repararea masinii. Ce sa fac ca ma doare capul. Cu masina lovita si ma trezesc si cu "daune pt. calomnie" desi eu ar fi trebuit sa invoc acest lucru.

El nu trebuie sa semneze nimic la firma de asigurari. La asigurari te duci cu procesul verbal de la politie si o copie dupa asigurarea lui. (faptul ca el nu e de acord cu ce scrie acolo nu anuleaza acel proces verbal) Poate eventual sa faca o contestatie dar in cazul asta nu prea cred ca o o sa aiba castig de cauza. Dupa parerea mea omul si-a facut-o cu mana lui deoarece era mult mai simplu sa recunoasca si scapa mai ieftin si mai elegant.
Treaba e mai groasa acum pt el deoarece mai ia o amenda pt. neprezentare in 24 de ore sau. Declaratia ca tu l-ai fi lovit defat e cam degeaba din moment ce el nu a reclamat acest lucru in 24 de ore iar restul sunt incercari tupeiste de intimidare.
bafta si nu te lasa ei.
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde olarusn » 29 Ian 2009, 20:04

De pe data de 26 are permisul suspendat pe data de 10 a primit si o amenda de 480 lei si acum stau la cheremul celor de la asigurari mai precis pe data de 26 am fost la tribunal sa vad daca a depus contestatie ceea ce nu facuse si am mers la asigurari. Inspectorul care a inceput dosarul mi-a spus ca o sa-i trimita citatie sa vina sa dea o declaratie precum nu a depus contestatie si azi 29 am dat un telefon la asgurari si mi-a spus ca respectivul nu mai raspunde la telefon si ca o sa intrbe juristul firmei cei de facut. Eu m-am cam saturat. Ce sa fac?
olarusn
Ford Freak

Mesajde olarusn » 27 Mar 2009, 20:23

Buna seara. Desi au trecut doua luni problema nu s-a rezolvat. Pe data de 26 ian. desi am fost la tribunal pe la ora 15 si nu era depusa contestatie am fost sunat de cei de la ARDAF si mi-au spus ca individul a depus contestatie. M-am interesat de dosar (intre timp am reparat masina cu banii mei) poate recuperez ceva de la asigurari si primul termen era pe 25 martie (mi-a fost lovita masina pe 15 noiembrie). Astazi 27 martie am fost la tribunal stupoare a cerut aminare pentru pregatirea dosarului =)) . >-)
Ce sa mai zic ?
olarusn
Ford Freak

Mesajde ANDU4 » 27 Mar 2009, 20:31

E dreptul lui ,nu ai ce face decat sa astepti cam 30 zile pana la urmatorul termen.
ANDU4
Member

Maşina: FORD FOCUS 4 usi 2008 1600 TI-VCT 115CP TREND+OPTIONALE
VIN: wf0hxxwpdh8c33593

Mesajde olarusn » 09 Apr 2009, 20:08

Buna seara. Poate ca deja v-am plictisit cu problema mea, dar sa vedem cit de mult poate dura un proces in romania, si mai ales cu ce nimicuri îsi pierd vremea judecătorii. Ayi 9.04.2009 merg la tribunal să văd din curiozitate pentru că oricum masina am reparat-o ce hotărîre s-a luat si "stupize stupize" procesul aminat pe 3 iunie pentru audiere martori, mentionez ca la politie am reclamat pe 15 noiembrie. Permisul de conducere il suspenda pentru neprezentare in termen la politie pt. anuntarea accidentului si nu pt. lovitura in sine a masinii.Atita timp ca recunoaste ca m-am dus la usa lui recunoaste ca tatal lui s-a comportat oribil acum ma intreb 'audiere martori" martori care sa spuna ce? ca era in Italia, ca era mort in ziua aceia, ce sa zica?
olarusn
Ford Freak

Înapoi la Accidente