KiKi71... ai dreptate! M-astept sa fiu 'felicitata' !

Mihai L...., d-l respectiv s-a comportat excelent, probabil daca unul din noi ar fi banuit in
acel moment ca situatia se putea rezolva in modul descris de tine... am fi recus la acest mod.
Pt. el ar fi fost de preferat sa ramana cu o suma de bani, iar mie evident mi-ar fi suras,
sa-i dau dumnealui (jumatae din suma!) ci nu 'Statului', care beneficiaza oricum de 'destule cotizatii'.
Atat ca:
NEINFORMAREA COSTA ! In acel moment ,mie nu mi-a trecut prin cap ca Aigurarea mea nu ar fi valabila, cei de la politie,la randul lor, nu au remarcat nici ei, acest fapt(Doamne Ajuta! Amenda ar fi fost mai incarcata cu cca 1000 Ron, am primit doar 180RON), iar d-l 'pagubas' , probabil bine intentionat, din dorinta de a nu profita financiar , de 'greseala mea', a crezut ca situatia se va rezolva cu Asigurarea, nu si-a inchipuit (NEINFORMAT!), sau pur si simplu nu i-a pasat ca voi ramane pieton...

Ulterior, cand deja 'a fost prea tarziu' s-a gandit la o varianta 'asemanatoare descrieri d-vs' !
Vis a vis de NEINFORMARE!

Eu, sofesz de peste 10 ani, nu m-am confruntat cu situatii asemanatoare, si-n afara faptului
ca nu mi-am dat seama ca circul 'neasigurata'! (poate si din putuin teribilism sau superficialitate, recunosc!) NU mai aveam habar de Noile Reglementari din Circulatia Rutiera!

Necunoscand Regulamentul, poti merge din greseala-n greseala, fiind PASIBIL de pedeapsa!
Nu mi-am inchipuit ca voi ramane pieton, pentru o luna!
SINCER, cred ca mi-a prins bine 'incidentul' (prin prisma faptului ca
incepand sa fac chestionare am ramas supefiata, eram paralela ca limba rusa, mai ales in domeniul contraventii, infractiuni si modul de 'sanctionare' in cazul diferitelor fapte) si m-am pus cu burta pe carte!
MARELE meu regret, constitue faptul ca va trebui sa dau o suma de bani 'frumusica' Statului!
(Speram sa-mi spuna cineva ca 'a scapat'... intr-o situatie similara!)

Va multumesc, pt. raspunsuri!