Switch to full style
Ai fost implicat intr-un accident si ai nevoie de un sfat?
Răspunde

Accident usor pe autostrada fara alta masina implicata

15 Feb 2010, 23:38

Salut!
Azi am avut de facut un drum la Bucuresti. Datorita vremii mizerabile + mazga de pe jos, am derapat si lovit parapetul. Aveam 80 km/h. Accidentul a fost usor. Mi-am spart doar bara frontala pe coltul din partea stanga, si tabla de pe aripa din spate e putin infundata (cam cat un ou). Nu a fost nici un alt autoturism implicat in incident. Acum intrebarea mea este: trebuie sa declar accidentul la politia zonala sau nu (pentru a-mi face reparatiile in tihna)? Stiu ca in cazurile accidentelor usoare nu se mai dau declaratii...dar nu cunosc exact conditiile.

Ms anticipat pentru raspuns!

Re: Accident usor pe autostrada fara alta masina implicata

16 Feb 2010, 07:45

salutare,ca sa nu te doara capul mai tarziu mai bine dute la politie ,nu se mai sta asa de mult ca inainte....sau daca ai casco poti sa iei mai intai legatura (telefonic)cu ei si vezi ce-ti spun ei...Bafta

16 Feb 2010, 08:35

Pai daca nu a fost nimeni implicat ai doua variante sa ti-o repari:
1. fie pe casco (daca ai) - atunci nu ai treaba cu politia te duci direct la asigurator
2. fie o repari in regie proprie atunci iti trebuie o dovada de reparatii de la politie

16 Feb 2010, 12:08

Ia uite-te putin in lege la definita tamponarii...

16 Feb 2010, 16:04

eu am lovit masina la fel saptamana trecuta, dar de un morman de gheata. am fost la casco unde am declarat ce s-a intamplat si acum masina este deja in reparatii in service. nu am avut nici o tangenta cu politia.
Răspunde