de laurentiugm » 13 Mar 2008, 10:50
salut comy, nu stiu de unde ai scos tu toate chestiile astea, de la politie la asigurator tre sa ajungi in maxim 4 zile, asiguratorul iti face constatarea poze una alte, dosarul de constatare este valabil in cazul meu 2 ani de zile, la politie am intrebat pe cineva care lucreaza la udristei si din moment ce am de la politie dovada de accident usor, nu din vina mea, masina fiind lovita in parcare poti sa mergi cu ea cat vrei, politia daca te opreste tre sa ii arati copie dupa dovada de la politie care daca nu ati facut copii a ramas la asigurator si dovada de la asigurator. in cazul meu fiind vorba de o zgarietura nu foarte urata, din moment ce ai toate actele necesare orice politist care te opreste si iti spune si tu ii arati toate actele nu are ce sa iti faca. Da aveam bara sparta sau deloc pe masina, fara aripa, fara far, atunci mi se parea normal sa ai un timp anume in care poti sa mai circuli cu masina. deci in concluzie pentru zgarieturi daca ai tot ce iti trebuie pa si la revedere politie.
respect
Ford FIESTA 1.4 Duratec DOHC 16V - B78KLY