pe data de 26 noiembrie 2008 in Brasov (pt cunoscatori,sub Tampa) eram ku prietena si ne-am intalnit akolo ku fostul prieten al prietenei mele:)..m-a provocat la o ''liniuta'' baiatul..am acceptat-o..va zik k el avea un vw polo..rezultatul cred k il stiti..in fine m-am dus mai mult decat el,adik am prins o viteza mare si m-am dus fata de el..kand a vazut k e pa a incetinit,a intors si s-a dus inapoi de unde am plekat..a ajuns,statea pe loc cu frana calcata..eu veneam un pik tare din spate sa impresionez lumea adica sa trec pe langa el inca odata kand el statea pe lok (prostia vietii mele)aveam peste 120km/h..iar cand am ajuns in dreptul lui..surpriza..a vrut sa intoarca cu frana de mana..ghinionul meu:|..l-am lovit un pic de i-a cazut motorul..norocul meu a fost k nu a fost frontal partea stanga din far pana la roata din spate era la revedere..s-a rupt janta in 2..insa lui,motorul i-a cazut,planetara era in 2 bucati..
mi-as dori sa pot sa va explik ce inseamna sa te invarti cu 120/h in toate directiile si sa te incatrezi intre 2 copaci fara sa mai atingi nimik...aa..si sa nu-ti moara motorul dupa accident masina era functionabila..terorizat,kand am iesit din masina,de la sok m-am dus in fata masinii,mi-am aprins o tigara si m-am uitat dak imi functioneaza xenoanele..

..
sper sa nu mai am parte de asemenea evenimente..de atunci m-am linistit..