Imi pare rau ca nu am apucat sa-l intreb cum trebuia sa procedez in opinia lui ...
Moderatori: KomandantuR, adicristea
de catalin1972 » 21 Noi 2008, 07:42
de danos » 21 Noi 2008, 08:18
de catalin1972 » 21 Noi 2008, 09:00
$1 scrie:$2e mananca si pe tine. Eu m-am luat de politie ca mergea pe sens unic si nu era in misiune, si m-a intrebat de ce nu-mi vad de treaba mea, ca de nu....... Cred ca pe militieni e bine sa ii lasi in pace, ca si asa au multe probleme.......cu capu'
de Officer » 21 Noi 2008, 09:39
de Nenea Fordescu » 02 Dec 2008, 22:40
de MIHAI770 » 03 Dec 2008, 07:59
$1 scrie:$2e mananca si pe tine. Eu m-am luat de politie ca mergea pe sens unic si nu era in misiune, si m-a intrebat de ce nu-mi vad de treaba mea, ca de nu....... Cred ca pe militieni e bine sa ii lasi in pace, ca si asa au multe probleme.......cu capu'
$1 scrie:$2..era acelasi politai care imi facuse procesul verbal si l-am intrebat de ce nu au amendat primaria pt nerefacerea marcajelor si nemontarea de semne corespunzatoare .A zis ca nu-i treaba lui !!...
de leut27 » 03 Dec 2008, 09:48
$1 scrie:$2i s-a intimplat ieri seara , pagube minime da nervi maximi...
Aseara pe la 17 :30 , circulam pe banda dinspre axa drumului cind am ajuns la minunea asta de sens giratoriu !Am dat prioritate celor din sens si apoi am plecat hotarit rotind usor de volan spre dreapta (vezi foto care e facuta din aceiasi pozitie in care eram aseara ) ca sa ocolesc rondoul ...in urmatoarea secunda buuuf , i-am frecat bara unuia cu o dacie break care ,plecind odata cu mine de pe banda 1 , a considerat ca nu-i cazu sa faca si el dreapta de volan ci e mult mai simplu sa treaca direct prin sensul giratoriu .
Mai grav e ca politia a crezut ce-a zis el si anume ca el statea pe loc si io am intrat in el...Ma gindesc sa bag contestatie , ce ziceti ?
de DGAlexandru » 04 Dec 2008, 10:29
de toxicristi » 09 Dec 2008, 20:52
de adicristea » 11 Dec 2008, 03:20
$1 scrie:$2 sunat cineva la primarie sa reclame?
de catalin1972 » 13 Dec 2008, 09:16
$1 scrie:$2$1 scrie:$2i s-a intimplat ieri seara , pagube minime da nervi maximi...
Aseara pe la 17 :30 , circulam pe banda dinspre axa drumului cind am ajuns la minunea asta de sens giratoriu !Am dat prioritate celor din sens si apoi am plecat hotarit rotind usor de volan spre dreapta (vezi foto care e facuta din aceiasi pozitie in care eram aseara ) ca sa ocolesc rondoul ...in urmatoarea secunda buuuf , i-am frecat bara unuia cu o dacie break care ,plecind odata cu mine de pe banda 1 , a considerat ca nu-i cazu sa faca si el dreapta de volan ci e mult mai simplu sa treaca direct prin sensul giratoriu .
Mai grav e ca politia a crezut ce-a zis el si anume ca el statea pe loc si io am intrat in el...Ma gindesc sa bag contestatie , ce ziceti ?
Fratilor , aveti probleme mari cu sensurile giratorii la voi in oras in sensul ca nu stiti cum sta treaba cu ele ,
Trecut duminica prin tulcea prin acelasi loc, nu , si nu ....nu se stie ce este ala ,
de paulica » 30 Ian 2009, 08:06
de catalin1972 » 05 Mai 2009, 15:48
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori