Switch to full style
Ai fost implicat intr-un accident si ai nevoie de un sfat?
Răspunde

Recuperare bani de la Astra Asigurari

03 Sep 2015, 20:39

Salut
Am fost lovit in spate de un logan care are asigurare la Astra Asigurari. Am primit de la politie autorizatie de reparatii + process verbal. Apoi am fost la un centru de constatare daune Astra Asig. si anume Autocobalcescu, unde s-a deschis dosar de dauna si s-a efectuat constatarea. Pe nota de constatare s-a dat inlocuire bara spate si spoiler bara spate si mi s-a recomandat de catre inspectorul de daune cele trei service-uri cu decontare directa, niciun dealer Ford. Din cele trei am ales Auto Logex Pantelimon, unde am facut reconstatare fiind si centru de daune Astra si mi-au pus de inlocuit bara spate, spoiler bara spate, armature bara spate, scut podea roata de rezerva, suport central bara spate. Mi-au fost comandate piesele, la insistenta mea originale, de pe bursa de piese Astra. Dupa o saptamana am fost contactat telefonic de catre service intrucat a venit bara si spoilerul originale, ca s-a obtinut acceptul de reparatie de catre inspectorul de daune si ca trebuie sa achit suma de 3000 de lei, urmand sa-mi recuperez banii de la FGA in baza unui dosar ce va contine cele doua cereri tip de la FGA, nota de constatare-reconstatare si factura reparatiei. Le-am spus ca as prefera sa-mi repar masina la un dealer Ford (Colina) daca tot platesc eu. Problema ar fi ca nu o sa mai primesc nota de reconstatare cu cele cinci piese, ramanand doar cu prima nota de constatare cu doua piese.
Am efectuat o constatare si la un dealer Ford (fisa control calitate), am solicitat si un deviz cu cele 5 piese, suma necesara fiind 4000 de lei.
Intrebarea mea este, in caz ca ma puteti ajuta, este suficienta prima constatare de la Astra Asig. cu cele doua piese, fisa de control caliate de la Ford (nu este service agreat de Astra Asig.), devizul din Audatex, chitanta si factura reparatiei sau sa raman la service-ul agreat de Astra (Auto Logex)? cu toate ca nu sunt pareri bune despre ei pe internet.

Re: Recuperare bani de la Astra Asigurari

03 Sep 2015, 22:55

Piesele se schimba pe baza fisei de contatare. Ce este specificat , se inlocuieste/repara . Nimic altceva.Se cere reconstatare pentru piese suplimentare.

Re: Recuperare bani de la Astra Asigurari

22 Sep 2015, 20:12

mda...reconstatare la fga, ca astra e in faliment
sa vad cum fac
Răspunde