Pentru a urca poze in aceasta, fa click pe linkurile de mai jos SAU intra in fereastra de upload si selecteaza albumul dorit (cele legate de Zilele ClubFord 2009 sunt ultimele din lista).
NOTA : pentru a usura munca de upload, am modificat sistemul astfel incat sa memoreze albumul in care ai urcat ultima poza, sa nu mai trebuiasca schimbat la fiecare poza. Prietenii stiu de ce
De asemenea, daca ai poze pe alte site-uri, te rog sa pui un link si aici.
Filmuletele deocamdata nu se pot stoca pe site, asa ca, daca le urci pe site-uri specializate (ex : youtube.com, filebox.ro, trilulilu.ro, 220.ro, etc) sa postezi link sau embed in acest topic.
Merci si enjoy, Cristi
P.S. Un programel pentru WindowsXP care permite redimensionarea rapida a pozelor. Dupa instalare : selecteaza toate pozele -> click dreapta -> resize pictures -> selecteaza Large (1024x768 cred ca e suficient ; daca vrei mai mare da click pe advanced, selecteaza custom si completeaza 1280 in primul camp - inaltimea o calculeaza automat la fiecare poza) -> Ok/asteapta
Se pot folosi si alte programe, cum ar fi Adobe Photoshop sau ACDSee Pro (daca ai intrebari despre cum se folosesc pentru a redimensiona mai multe poze dintr-un foc, da-mi un PM) sau muuuulte altele.
MaÅŸina: FORD FOCUS Trend 1,6 Ti-VCT 115 CP , mai 2008, hatchback
VIN: preferspritdevara
Re: Poze si filme de la Zilele ClubFord 2009
04 Mai 2009, 11:13
Stiu ca a mai fost pus pe forum ,dar nu mai stiu unde , poate cineva sa-mi zica cum sau sa puna aici un program de compresie a pozelor , ca ale mele au in jur de 1,3 MEGA.
$1 scrie:$2tiu ca a mai fost pus pe forum ,dar nu mai stiu unde , poate cineva sa-mi zica cum sau sa puna aici un program de compresie a pozelor , ca ale mele au in jur de 1,3 MEGA.
Redimensionarea pozelor se poate face foarte usor cu Microsoft Office Picture Manager Daca stii sa lucrezi pe calculator te vei descurca cu acest program .
MaÅŸina: FORD FOCUS Trend 1,6 Ti-VCT 115 CP , mai 2008, hatchback
VIN: preferspritdevara
Re: Poze si filme de la Zilele ClubFord 2009
04 Mai 2009, 13:18
Merci pentru informatie. Intre timp , toxicristi a pus mai sus un program de redimensionare a imaginilor. Sper sa ma descurc , dar pe calculatorul de acasa , ca asta de la servici din cauza unor programe on-line are o versiune mai veche de windows.
Pozele sunt facute 90% de mine asa ca daca e de aruncat cu rosii, tot catre mine ca nu sunt fotograf de meserie Multumiri colegului de Prahova care a facut pozele de pe schela, eu neputand sa ma catzar din motive obiective...
Pozele sunt facute 90% de mine asa ca daca e de aruncat cu rosii, tot catre mine ca nu sunt fotograf de meserie Multumiri colegului de Prahova care a facut pozele de pe schela, eu neputand sa ma catzar din motive obiective...
Cu placere Domnu Viper, nu am apucat sa le vad dar sper ca au iesit bine, daca nu...asta e...aduc si eu un cos si prind cateva rosii!
Au iesit foarte bine nenea, si scuze ca nu ti-am scris numele la momentul postarii, eram "lovit" Multumiri pentru poze si pentru modul exemplar in care ai condus coloana