Na ca m-ai deconspirat (asa s-o scrie?

)... O sa urmaresc lista celor care pleaca din Bucuresti pe 1.05 pentru a vedea daca deplasam echipa de filmare/foto si la plecare sau doar la punctul terminus. Dorinta mea (si nu numai) este sa strang(em) cat mai multe imagini (statice sau in miscare) facute profesionist pentru ca la final sa avem si un film de prezentare cu care sa ne mandrim.
Ideea de film mi-a venit cu ceva timp in urma urmarind acest clip al unui club auto american al posesorilor de masini germane (in special VW):
http://www.filebox.ro/video/play_video. ... 09f78&hd=1 (apasati pe "Urmareste varianta HD" sub clip pentru a-l viziona asa cum trebuie

).
Conteaza cate masini suntem, asta in primul rand. Nu voi dezvalui ideile regizorale pentru film, dar am fost asigurat ca filmul nostru va fi mai bun ca cel de mai sus

Ce pot spune e ca vor fi scule profi: 1 camera video HD (profi), 1-2 DV-CAM, macara, steadycams etc.
Ramane de vazut la ce ora e lumina afara, mai ales ca maine noapte dam ceasurile cu 1 ora inainte. Asta inseamna ca daca plecam la 5 dimineata, sa zicem, de fapt va fi vechea ora 4 si cred ca va fi destul de intuneric. Va zic asta pentru ca, uite, trebuie sa va dezvalui una dintre idei (doar o schita) care implica filmari ale coloanei ce pleaca pe A1 la rasarit. Sau daca nu la rasarit, sa fie cat de cat lumina. Daca e prea intunerci nu vom avea decat niste cadre de efect cu multe faruri. Cateva cadre vor fi trase cu macaraua si am acces la un pick-up dar pe o distanta limitata. In rest, in mers se trag cadre diverse.
Avand in vedere ca echipa respectiva se va axa in special pe un anumit tip de cadre, e chiar indicat ca cei ce poseda aparate foto / camere video sa le foloseasca cu incredere. Sunt convins ca o vor face oricum
Teoretic cei 2-3 din echipa video/foto de care zic, vor fi cu noi non-stop. Cred ca se va strange material chiar pentru un DVD al acestui eveniment.
Disclaimer: ideea de mai sus nu exclude idei asemanatoare din partea altor participanti. De asemenea, citeam de posibilitatea aparitiei unor echipe TV pentru reportaje. Voi incerca si eu acelasi lucru pentru 2 emisiuni auto foarte cunoscute. Cu cat mai larga acoperirea media, cu atat mai bine.
Va doresc o noapte buna!
Later edit: a zis bine Adispan cand m-a pus "coada" de coloana. Dupa ce se trag cadrele pe A1 la plecare, s-ar putea sa nu pot tine pasul cu intreaga coloana daca se va dori a se merge tare. 90% vin cu Juniorul si voi merge foarte cuminte. Multumesc pentru intelegere.