$1 scrie:$2
cristi, uite ce zice aici:
se va percepe o taxa de participare in valoare de 10 lei / autoturism; in aceasta taxa sunt cuprinse costurile inchirierii parcului industrial incepand cu ora 14:00, costurile obtinerii de la Politie a autorizatiei de defilare, un stegulet ClubFord, un numar de ecusoane specificat de posesorul autoturismului, o placheta cu un numar de ordine, un pix ClubFord si un sticker ClubFord;
Scoatem inchirierea parcului industrial si autorizatia de la Politie. Avem un stegulet, ecusoane, numar de ordine, pix si sticker. Scoatem si ultimele doua, sa zicem ca nu ai nevoie de ele. Raman steguletul, ecusoanele si numarul de ordine. Numai steguletul face 6 RON. Ti se pare mult? Toti cei care doresc sa participe pentru a dobori recordul nu o fac pentru ClubFord (sau nu asa vad eu). O fac pt marca Ford si pt ei insisi, oricum vor fi scrisi pe o lista si, nu am retinut exact, vor primi ceva cand recordul va fi omologat. Eu zic ca e onorabil 10 RON/ masina (atentie, nu pe participant). Chiar, asa cum am zis mai sus, e cam putin.
am fost inteles gresit. nu am zis ca e mult sau ca e putin. am zis doar ca e ciudat sa imparti fluturasi pentru un meeting de solidaritate (cam asta inteleg eu din defilarea ce o sa fie) si cand/daca omul o sa vina (m-am referit strict la cei din afara forumului care nu stiu exact despre ce e vorba) sa i se perceapa o taxa.
ar fi normal ca cei care vin doar din dorinta de a defila cu noi, si nu doresc pix, sticker, steguletz, show, stationare in parcul auto, sa poata sa se alature gratuit coloanei pentru defilare. stiu ca o sa fie mai greu de contorizat in eventualitatea unui record omologat, dar... ce e mai important?
***pt dl requiem: asa cum am platit un drum tm-tg mures si retur, cazare la Chesa 2 nopti, party-ul Ford pt 2 persoane, o sa platesc si taxa de 10 lei, nu-ti face probleme din cauza mea. ma refeream strict la cei care o sa vina doar pentru defilare si care nu au intrat niciodata aici si nu au vazut discutiile noastre. eu de exemplu am invitat inca vreo 4 prieteni care au Ford si care habar n-au despre existenta acestui forum. si daca o sa vina, mi-e cam naspa sa le spun: "am, pai am uitat sa va spun: trebuie sa platiti o taxa de participare". nu e vorba ca e 1 LEU sau 1 EURO sau 100 de LEI sau etc. este vorba de gest. ma simt ca si cum am iesit in oras cu amicii la o bere de ziua mea, dar la final ii pun pe ei sa-si plateasca fiecare consumatia.