Re: Discutii despre intilnirea nationala ClubFord
$1 scrie:$2$1 scrie:$2ai vine cineva din ce stiti pe aici si cu masini venerabile ca a mea...sau o sa fiu singurul care sa va rupa design-ul coloanei...?
Sincer, personal ma bazez enorm pe prezenta ta si al altor proprietari de Ford-uri care au facut istorie! Vor arata super in film, crede-ma
Multam pentru cuvinte. Nu dispun de finante asa cum am planificat, deci voi lipsi la party-uri. M-am simtit putin ofensat de propunerea de a fi banati toti cei ce au dat teapa, e o presupunere cam nasoala ca toti suntem neseriosi si tepari. Or fi si din astia, dar nu e cazul in ceea ce ma priveste. Ca si multi altii aveam lucruri bune de facut acasa, sau la mare, sau cu banii in buzunar ( ca nu e de ici de colo sa ma plimb 600 de km cu motorizarea mea).
Deci, merg din pasiune si din dorinta de a face ceva deosebit, de a atrage atentia asupra unor valori uitate de multi, si de a ma cunoaste cu voi. So, cine ma considera tepar n-are decat sa mi-o spuna in fata dupa ce ma cunoaste, dar nicidecum inainte.
- KrugerBlue
- Ford Freak
- Maşina: Mondeo MK3 TDCI Wagon 2006