dupa un weekend prelungit cu peripetzii (provocate atat de intrunirea ClubFord cat si independente de aceasta) am ajuns in Timisoara si nu pot decat sa felicit organizatorii pentru efortul depus si pentru cum a iesit toata treaba, atat party-ul cat si defilarea.
salutari speciale de la familia cristian3000 catre familia
KomandatuR (Dlui, Dnei si piticului - o superfamilie) cat si domnului
AdrianCristea cu multumirile de rigoare pentru asumarea rolului de semigazda la pensiunea Chesa, dar si pentru restul gesturilor de ospitalitate si bun-simt desavarsit (la sfarsitul lui Mai am o nunta in Buc deci cu ocazia asta jucam un ping-pong pe terenul tau - te contactez pe PM pt detalii).
PS: cu telefonul pe care-l credeam pierdut am rezolvat. dupa ce am renuntat la a-l mai cauta, azi am ajuns in Tm, am mers pe la o reprezentanta Vodafone sa-mi iau altul dar nu am putut pt ca nu aveam CUI-ul firmei la noi. tot raul inspre bine pentru ca am ajuns acasa cu intentia de a merge maine sa-l cumpar, insa acuma pe seara am constatat ca telefonul era de fapt in blugii pe care Dna cristian3000 ii pusese samabta dimineata la sectorul "haine de bagat la masina de spalat" (intre hotel Business si Vila Chesa este o distanta apreciabila mai ales dupa cateva beri combinate cu cateva gin-uri, deci blugii necesitau spalare

).
toate bune!