Cunosc caz in care a facut pana pe o roata nescoasa de pe masina de 4 ani. Asa ca la desfacere un om de cca. 100kg a trebuit sa sara pe cheie ca sa desfaca piulita. Si nu a fost numai una... ci 4...
Dar hai sa nu iau cazul asta extrem... Iau cazul meu (60kg).:
Eu, cand imi strang piulitele la roti, la final, mai apas o data sanatos cu piciorul pe cheie. Crezi ca jucaria aia electrica cu pretentie de cheie de roti poate sa dea atata forta (alimentandu-se din bateria masinii), astfel incat sa iti inlocuiasca piciorul cu care apesi pe cheie cand strangi piulita? Eu nu cred. Daca ai incredere in ea, si o folosesti, ai grija sa nu te depaseasca roata in mers (Doamne fereste!)
In alta ordine de idei, am aspirator auto alimentat la baterie... si nu aduna nici macar firele de nisip de pe covorasul de cauciuc al masinii (nu mai zic de mocheta).
Dar daca banii aia iti prisosesc in buzunar, ia-ti mai bine bere de ei, si invita-ma si pe mine la bauta

.
PS: De ce crezi ca este super-reducere de pret? De bune ce sunt? De bine ce se vand? Sau pentru ca s-au saturat sa se impiedice de ele pe-acolo si sa stearga praful de pe ele?
PPS: Scuze pentru aciditatea raspunsului... Dar sunt la job si tocmai cred ca am fost scot vinovat in mod gratuit si persoana care trebuie paruita nu e la servici...