Switch to full style
Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

SEMNATI PENTRU SCOATEREA TAXEI AUTO!!!!!!!!

28 Dec 2007, 03:55

Toti cei dornici de scoaterea taxei auto sun rugati sa semneze aceasta petitie.
Am inteles ca ar fi nevoie de aprox 55000 de semnaturi pt anularea ei. Haideti sa ne unim, anuntati-va prietenii si haideti sa adunam acest nr de semnaturi... sa aratam ca ne pasa de deciziile ce se iau de cei care "ne reprezinta"

http://www.petitieonline.ro/petitie/anu ... 10041.html[/b]

28 Dec 2007, 06:11

Chiar iti faci iluzii cum ca ar conta o petitie "de pe net"? Si de unde ai nascut numarul ala de 55000 semnaturi? Si ce te face sa crezi ca daca ai 55000 semnaturi "virtuale" ai putea anula brusc o lege?

PS: daca eu as fi spammer si as avea nevoie de mail-uri gratis as face petitii din astea unde ar semna toti...

28 Dec 2007, 08:42

yo as semna sa imi dea banii inapoi ca de platit am platit deja :evil:

28 Dec 2007, 12:28

Nu fiti naivi, cand ati auzit voi ca o petitie online a schimbat o lege? Cu atat mai mult cu cat nici UE nu a reusit (bine, si cei mai grei din UE vor sa scape de masinile vechi, sa le arunce in curtea tarilor mai sarace si asta e un motiv pentru care nu le convine taxa).

In orice caz, ma amuza celelalte petitii de pe site : "Impotriva comentariului TV al postului Antena 1 de la partida Dinamo - Politehnica Timisoara din data de 27 octombrie", "Noua Revolutie pt Dreptul la Fericire si Egalitate!" (omg), "SEMNATURI PENTRU NINSOARE", "Anularea ultimelor 2 titluri si retrogradarea Stelei in divizia C", "The Lost Prophets" ( :lol: ), "Exterminarea candidatilor la examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal !!!" (omg, wtf?!), "Linkmania - sectiunea Call of Duty".
Asa ca semnati, sigur toate acestea se vor adeveri! :D

Pt Toma necrediciosu

28 Dec 2007, 14:34

Aici aveti mai multe detalii despre ceea ce va propusesem:
http://curierulnational.ro/Eveniment/20 ... &tip=toate

28 Dec 2007, 15:34

Cred ca ar trebui si o petitie a celor care vor sa ramana taxa dar sa fie modificata astfel incat sa se ia in calcul valoarea CO2 emisa asa cum este in UK.

07 Ian 2008, 19:53

nu e problema ca exista o taxa dar sa fie modica sau sa lipseasca pt euro 3 sau 4.dar sunt interesele prea mari

07 Ian 2008, 21:24

Bhai am semnat de mi sa urat la kestii de genu..nothing is going to happen...Romania SUCKS

08 Ian 2008, 02:28

Si eu am semnat am cautat pe tot netul.... Nu stiu ce sa mai zic. Mari jeguri!

08 Ian 2008, 03:55

E degeaba... ce s-a întâmplat cu petiţia pt salvarea animalelor?? Vă tociţi tastaturile degeaba...
Răspunde