Noutăţi din lumea automobilistică
16 Apr 2008, 10:15
Care va simtit cu musca pe caciula

.
16 Apr 2008, 11:37
Parca il vad pe Officer cum se ascunde
16 Apr 2008, 11:42
Foarte bine ca se incepe controlul. Numai sa fie unul real, nu pentru presa. A, si sa nu ingreuneze lucrul (ca astia pot gasi orice motive sa te mai tina 2 ore la coada).
16 Apr 2008, 13:28
La Udriste trebuiesc bagati mai multi la mititica...
Nu pot sa uit ca atunci cand mi-am inmatriculat Focus-ul (anul trecut) am stat la coada 2 ore desi in fata mea erau doar vreo 3-4 insi, din cauza ca gagica aia de la ghiseu opera dosare pe sub mana de la diversi tuciurii (probabil cei din spatele samsarilor din Vitan)...
La momentul respectiv nu am facut scandal pentru ca aveam nevoie de numar preferential foarte repede (adica 48 ore cu ridicare sambata) si n-am vrut sa risc sa-mi uite dosarul vreo 24 ore pe birou si sa fiu nevoit sa-mi iau numerele luni...
16 Apr 2008, 13:57
Se muta-n Pipera. Sa vezi distractie atunci cu traficul de acolo!
16 Apr 2008, 14:20
pacat ca i-au prins.
05 Mai 2008, 09:57
Inmatriculat azi in Pipera (btw metroul e sfant pentru ruta asta, statia Aurel Vlaicu si apoi pe jos vreo 5 minute pe sos. Pipera), plus schimbat permis pentru modificare adresa din buletin, timp total 20 minute (cu tot cu facut poza pentru permis)

. In sfarsit ceva mai omeneste si in plus cred ca a fost si ceva mai multa lume decat ar fi de obicei, deoarece au fost sarbatorile de Paste. In plus pentru permis mi-au spus sa vin dupa circa 6 ore, iar pentru inmatriculare a doua zi (numere preferentiale).
05 Mai 2008, 12:10
Multumim de info

.
05 Mai 2008, 13:49
Cu placere..avand in vedere ca tocmai am inmatriculat masina si am inca proaspata in minte procedura, va stau la dispozitie si cu alte info!
18 Mai 2008, 23:32
lasa ca la cit de priceputi sint astia din Constanta eu daca aveam 20 de ff focus cu euro 4 le inscriam pe toate