Switch to full style
Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

VW intra in top 3 producatori auto la nivel mondial

01 Sep 2008, 16:45

pierdem trendul...
VW_detroneaza_Ford.jpg

$1 scrie:$2olkswagen a detronat compania Ford din punct de vedere al vanzarilor la nivel mondial, devenind astfel cel de al treilea producator auto din lume. Acesta este, conform oficialilor companiei, doar primul pas din planul de a deveni, in timp, lider mondial in vanzarile auto.

http://www.stiriauto.ro/articol/4595/VW-intra-in-top-3-producatori-auto-la-nivel-mondial/

Re: VW intra in top 3 producatori auto la nivel mondial

01 Sep 2008, 16:53

Din punctul meu de vedere nu pierdem nici un teren,in ceea ce ma priveste n-o sa am niciodata vreo masina din VAG.Este adevarat ca ford nu are mondeo 4x4 si nici motorul 1.4TSI dar ca design interior si exterior prefer Ford.

01 Sep 2008, 17:11

Non multa sed multum!

01 Sep 2008, 18:00

intoxicare. in tara unde VAG este la putere ce altceva se putea publica?

oricum este vb de cifre raportate la producator si nu la marca. VAG detine mult mai multe marci decit FORD, insa nu atit de multe ca GM.

01 Sep 2008, 23:35

Si Ford detinea ceva marci reusite. Ca nu a stiut sa le gestioneze corect asta-i alta problema. Land Rover si jaguar au ajuns pe mana indienilor. Nu stiu cat de curand o sa vedem Audi pe mana lor.

02 Sep 2008, 08:56

$1 scrie:$2in punctul meu de vedere nu pierdem nici un teren,in ceea ce ma priveste n-o sa am niciodata vreo masina din VAG.Este adevarat ca ford nu are mondeo 4x4 si nici motorul 1.4TSI dar ca design interior si exterior prefer Ford.

Trenul l-am pierdut deja.

02 Sep 2008, 09:37

Era normal sa se intample asta avand in vedere ca si Ford si GM au anuntat inchiderea unor uzine de productie de Truck-uri deoarece datorita declinului economic in care se afla America nu mai face rentabila productia acestora.
Prin urmare aceste masuri sunt luate datorita scaderii vanzarilor in America si reorientarii cumparatorilor din aceasta tara catre masinile mai economice.
Acest trend nu este nou ci are cativa ani, iar dovada este insasi producatorul mondial nr 1, Toyota, care datorita acestei reorientari a pietei americane catre vehiculele mai economice a avut acest salt urias. Mai mult, tot Toyota, va produce din 2010 renumitul sau Prius in America, consolidandu-si astfel locul ocupat in momentul de fata.

06 Oct 2008, 14:50

totusi, eu nu inteleg cu ce v-ar incalzi daca Ford ar fi in fata VW la vanzari. atata timp cat ii ridic capota doar pentru schimbul consumabilelor poate sa fie si pe ultimul loc in topurile astea ca nu ma deranjeaza deloc.

07 Oct 2008, 08:05

$1 scrie:$2otusi, eu nu inteleg cu ce v-ar incalzi daca Ford ar fi in fata VW la vanzari. atata timp cat ii ridic capota doar pentru schimbul consumabilelor poate sa fie si pe ultimul loc in topurile astea ca nu ma deranjeaza deloc.

Corect ! =D> =D>
Cu toate ca Ferrari are ,probabil, vinzari mici , nu m-ar deranja sa am unul ... :-"

28 Oct 2008, 11:05

$1 scrie:$2itlurile Volkswagen (VW) au crescut cu aproape 80%, luni, dupa ce Porsche a anuntat ca intentioneaza sa-si mareasca participatia in cadrul companiei la 75% pana in 2009.

Astfel, o actiune a celui mai mare constructor auto din Europa a ajuns pana la valoarea de 414,50 euro, dupa care s-a stabilit in jurul valorii de 360,31 euro/titlu, valoare ce reprezinta o crestere de 70% a valorii, inregistrata la bursa din Frankfurt.

Porsche.jpg

http://www.autoghid.ro/masini/articles%7CdisplayArticleDetails?articleID=8147
Răspunde