Noutăţi din lumea automobilistică
29 Oct 2008, 14:08
Am auzit la kiss fm azi dimineata ca si in sectorul 6, incepand din 3 noiembrie se vor ridica masinile parcate neregulamentar.
Detalii aici:
http://www.primarie6.ro/51/section.aspx/680#aCam nasol... pentru ca alte optiuni nu prea sunt. Singurul lucru bun e ca se vor ridica masinile samsarilor.
05 Noi 2008, 08:21
Pe Drumul Taberei, pe trotuarul din dreptul fantanii "inteligente" cu orga de lumini, parcheaza de cca 3 saptamani in fiecare seara un buldozer. Eu sunt norocos, am loc de parcare inchiriat. Cei care n-au mai prins loc si isi tin autoturismulpersonal pe trotuar sau pe carosabil ce vina or avea?
Sunt curios daca buldozerul va parca in acelasi loc in continuare, as paria ca da.
05 Noi 2008, 10:13
Au inceput sa stringa masinile parcate neregulamentar inclusiv cele de vinzare.
Mai interesant este ce vor face cei de la Adras cu zecile de masini parcate aiurea.
05 Noi 2008, 10:41
ADRAS pun pariu ca sunt " de utilitate publica" adica cotizeaza si isi vor tine in continuare masinile blocand trotuarul si prima banda
05 Noi 2008, 11:42
Eu stau in zona Pta Gorjului, si parca am observat mai putine masini de samsari in parcarea dintre gurile de metrou

.
Nu stiu daca au fost ridicate sau daca le-au mutat samsarii de frica.
06 Noi 2008, 20:06
acum am venit de la Cora si au inceput sa ridice masinile din rondul de la lujerului spre plaza
07 Noi 2008, 16:16
Acum am observat ca pe site-ul primariei sunt stiri in permanenta despre acest fenomen.
http://www.primarie6.ro/51/section.aspx/709PS: daca vedeti platforma galbena misunand la voi pe strada... nasol moment.
08 Noi 2008, 00:06
Si pe la Moghiorosh-Billa s-a mai eliberat zona...super tare...
Le-am dat mail de "multumire" si incurajare in actiunea lor la
prim6@primarie6.roMai dati si voi
10 Noi 2008, 13:40
$1 scrie:$2i pe la Moghiorosh-Billa s-a mai eliberat zona...super tare...
Le-am dat mail de "multumire" si incurajare in actiunea lor la
prim6@primarie6.roMai dati si voi

Pe mine nu ma incurcau deloc masinile parcate acolo. Nu era o zona cu lipsa de parcari. Mie chiar imi placea sa ma uit la masinile expuse spre vanzare acolo.
18 Noi 2008, 20:37
Azi pe la ora 13 am vazut platforma galbena incarcata cu o dubita dacia, care apartinea, cui credeti? romtelecomului ! Cred ca o saltase chiar din fata romtelecomului de la moghioros.Inainte cu cca 1 ora se luasera de 2 soferi care parcasera pe portiunea hasurata cu alb pe unde se poate intoarce masina de pe un sens pe celalalt. Norocul celor care parcasera ca erau pe aproape si au eliberat repede locul. Dupa ce politia comunitara si soferul camionului/platforma au luat o binemeritata pauza de tigara si au plecat,pe locul de unde intentionau sa ridice cele 2 autoturisme parcate neregulamentar mai devreme s-a oprit sa-si traga sufletul o camioneta care se plimba prin cartier cu antonel tanase cocotat pe panoul publicitar. Bineinteles ca nu a mai venit nimeni sa-l deranjeze pe sofer, doar si ieri probabil ca-si manca sandwichul tot acolo, pauza de masa e sfanta, nu?
Daca primaria le-ar salta masinile parcate aiurea firmei adras, masini care blocheaza trotuarul si prima banda pe cateva zeci de metri intre billa si piata moghioros ar scoate bani grei.
Aici nu-i vorba de patriotism, adica sprijinirea industriei auto romanesti, adras vine si alte marci sh.
L.E. Acum am observat ca m-am aurit, sunt GOLD. Sa-mi fie de bine, voua la fel.
19 Noi 2008, 14:59
Eu acum cateva zile am gasit un bilet, in geam. Sa nu mai parchez fiindca o sa imi ridice masina, cum ca ar fii parcata neregulamentar. Acum nu mai stiu unde sa o pun, ca locuri de parcare regulamentare nu sunt f***i in g**a de idioti.
O parcam la capatul liniei 41. Dupa ce au pus bilete pe toata strada, toti se baga prin cartiere si blocheaza alte masini.
19 Noi 2008, 16:22
Astazi s-a ridicat intens pe vasile milea, pe partea dreapta spre apaca, dinspre grozavesti. Acum cand scriu aceste randuri inca mai ridica.
O sa uploadez niste poze mai incolo.
19 Noi 2008, 18:29
Ca initiativa e foarte ok. Insa nu mi se pare normal sa dai apoi 6 mil sa ti recuperezi masina. Da, daca ar fi amenda, ok, platesc, merg banii la municipalitate, poate se fac parcari noi. Dar cum sa dai banii astia unei firme particulare? Pentru ce? E furt la drumul mare si asa se imbogateste inca unul pe banii statului.
19 Noi 2008, 18:44
$1 scrie:$2a initiativa e foarte ok. Insa nu mi se pare normal sa dai apoi 6 mil sa ti recuperezi masina. Da, daca ar fi amenda, ok, platesc, merg banii la municipalitate, poate se fac parcari noi. Dar cum sa dai banii astia unei firme particulare? Pentru ce? E furt la drumul mare si asa se imbogateste inca unul pe banii statului.

Pai ce propui altfel? Sa cumpere Politia utilaje de ridicat (ai idee cat costa un singur utilaj, si cat consuma zilnic ca sa ia o singura masina de pe strada?), teren unde sa le depoziteze, sa plateasca oameni sa le opereze si totul sa fie gratis.
Ba eu as propune sa ne lasam o hartie in geam cu adresa de acasa si sa o lase in parcare acolo...
Varianta ta nu deblocheaza drumurile, ca cine stie cand vede omul amenda in geam (sunt si masini parcate saptamani intregi aiurea).
LE: Sunt de acord ca este mult, dar si nesimtirea unora e mare. Am vazut multe cazuri unde ar fi trebuit sa le ia masina de tot, sa nu o mai recupereze doar cu 6 mil...
19 Noi 2008, 19:39
Nu sunt fan al mersului cu masina daca nu e cazul(chiar am renuntat sa o folosesc pt a merge cu ea la munca), dar, in orice tara normala cand taxezi/interzici ceva trebuie neaparat sa ai si o alternativa.
In zona asta, Grozavesti, nici daca vrei nu poti sa parchezi legal. In afara de parcarea Carrefour si strazile din spatele caminelor din regie, e cam interzisa peste tot parcarea. Cu siguranta, masura asta, va descuraja unii oameni sa vina cu masina la munca doar de moft... insa exista si unii care nu au cum sa ajunga fara masina, iar proprietarii de cladiri de birouri care sunt in zona cer preturi aberante pentru un loc de parcare(100 eur/luna), si asa toata lumea parcheaza pe strada, iar parcarile acestor firme sunt goale.
In opinia mea, ar trebui rezolvate toate aceste probleme, si abia apoi sa incepi sa ridici masini de pe un bulevard care in acest moment are suficiente benzi chiar daca prima banda e ocupata, deoarece temporar nu mai circula tramvaiul.
Ar putea sa ii ridice pe cei care parcheaza si lasa avariile puse la semaforul de pe iuliu maniu de la lujerului, masinile oprite in statiile de autobuz si masinile samsarilor ce ocupa locuri de parcare in toate intersectiile mari.
19 Noi 2008, 22:40
Foarte corect punct de vedere - sint total de acord cu el; pe afara exista in fiecare cartier cel putin o parcare subterana de citeva sute de locuri care le rezolva toate problemele, la intrare e o tabela electronica pe care vezi daca si cite locuri sint libere sa nu intri degeaba.
19 Noi 2008, 22:50
Si eu sunt de acord cu Kosmin, dar de ce oare eu ma gandesc mai mult la mine, ca fac mai bine de o ora pana la munca de doua pe zi, iar mare parte din acest timp este din cauza traficului generat de ingustarea aiurea a strazilor?
In ideea asta eu propun sa scoata toate restrictiile de circulatie din Bucuresti, ca astea nu sunt strazi pe care sa circuli. Intai sa le faca pe astea si pe urma sa pretinda sa respectam regulile... Ei, v-ar place?
19 Noi 2008, 23:05
Nici n-as mai iesi din casa!
26 Noi 2008, 10:18
La capatul lui 41 ridica zilnica masinile, e dimineata pana seara, chiar si sambata au ridicat. Aseara nu mai era nici o masina parcata pe strada, ori le-au ridicat pe toate, ori s-au speriat toti.