Switch to full style
Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

intrati pe www.ford.de

19 Sep 2006, 14:48

intrati si vedeti acolo ce minunatie de ford focus cc are sa muste asfaltul in curand ... sper sa castig la loto ca sa pot sa am si eu asa ceva
pretul maxim model titanium cu tot ce se poate pe el inclusiv navigtie cu touch-screen ar fi 35 de mii de euro cu toate taxele

25 Noi 2006, 21:38

Misto masina dar parca cam feminina,sau poate mi se pare,culoarea zic k o strica,mai bine zis nuanta folosita k albastru e chiar ok

26 Noi 2006, 14:32

E frumos rau Focusul CC si cred ca singurul rival va fi EOS-ul (momentan mi se pare cel mai frumos CC disponibil pe piata).

28 Noi 2006, 00:03

$1 scrie:$2isto masina dar parca cam feminina,sau poate mi se pare,culoarea zic k o strica,mai bine zis nuanta folosita k albastru e chiar ok

NU cred ca se supara cineva de pe forumul asta sa fie plimbat de prietena, sotie, amanta ( :icon_mrgreen: ) in jucraia aia :icon_lol:

06 Dec 2006, 13:18

Pt asa o masina, mi`o leg cu bretele pe la spate de urechi si ma dau drept femeie cu facelift......

08 Dec 2006, 19:11

nu sunt critic de arta dar mi se pare ca seamana cu 307-le la triple :icon_eek: si spatele cam inalt pentru gama sa. oricum => sa avem fiecare parte de cate unu!

11 Dec 2006, 08:52

Mihai, mai degraba seamana cu megane cc decat cu 307, dar fie....
Si varianta ce se comercializeaza nu are asa spatele, e putin modificat, l-am vazt intr`o revista....si e super super tare masina.....as vrea si eu una.....
Răspunde