Noutăţi din lumea automobilistică
10 Oct 2006, 11:09
Da o sa trebuiasca sa sparg mai multe ca sa am sa-i dau sa si suga... ma fac spargator de cariera....
Mamiiiiiiii, vreau si eu o d-aia
Daca o scoate la 350 HP, cu tractiune integrala, si deja un Focus stock cica avand stabilitate f buna, cred ca o sa dea muci la R32, o sa fugareasca M3-uri pe unde apuca, si o sa faca Carrera sa naduseasca serios. Nu ?
10 Oct 2006, 12:00
Sunt curios pretul la cat va urca. Daca va fi un pret CIP de 35.000 euro va fi cam greu de vandut masina. In general Ford este o marca care se adreseaza pasionatilor acestei marci. Are un segment de piata f bine definit si destul de greu de marit. Asa ca...nu vad sincer sa aiba un succes prea mare cu acest RS, desi eu personal le urez succes, ca vad ca in ultmul timp au inceput sa bage multi bani in marketing, lucru deja vazut in numarul vanzarilor.
10 Oct 2006, 23:22
who cares about R32 .. M3 , Evo IX si STI se cheama concurenta.
11 Oct 2006, 09:28
Dupa cum ne-a obisnuit ford in ultimul timp cred ca viitorul focus RS o sa aibe motor de 2.5 fara turbo si 180 de cai :icon_lol: , cu jenti de tabla in dotarea standard si AC manual :icon_lol:
11 Oct 2006, 10:34
zanga: de ce ?
parca RS-u e mai tare ca ST-ul iar asa cum apare in articolul ala RS-ul e fix ce ar trebui sa fie .. sasiul de care ne-am indragostit, tractiune integrala si un motor de om nebun
11 Oct 2006, 15:52
pai ultima mea dragoste e RS4...dar e cam scump..daca va fi 35000 focusul cred ca ma reorientez

..cam cate kg va avea oare?
12 Oct 2006, 08:08
pina nu apare comparam specificatii posibile cu masini existente .. oarecum pointless.
Matematic insa comparatia e valabila .. dar putini sunt cei carora le-a placut aceasta materie in scoala
12 Oct 2006, 09:25
Cu ceva timp in urma cei de la TopGear au facut un drive test cu un M3 si cu un Focus RS (motorizarea 2.5 litri, 225 HP). Castigator in opinia lor, pe circuit, a iesit Focusul, pentru ca era foarte nervos si instabil, ceea ce lor le placea. M3-ul avea tot felul de gadget-uri care te-ar fi asistat si la toaleta...
Deci comparatii se pot face si intre masini care aparent sunt dezechilibrate din multe puncte de vedere, iar rezultatul poate fi surprinzator, depinzand de ceea ce vrea soferul de la masinile respective. Totusi tare teama mi-e ca nu cumva acest RS atat de "inspaimantator" pe hartie sa nu fie cumva un esec prin prisma senzatiilor oferite si al pretului...