Switch to full style
Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

FORD: Campioana WRC

20 Noi 2006, 01:53

Echipa Ford a castigat anul acesta, la finele Raliului Noii Zeelande, titlul de campioana mondiala WRC. Dupa 27 de ani de asteptare, Ford reuseste sa castige titlul cu o etapa inainte de final. La finalul raliului pilotii Ford (Gronholm si Hirvonen) s-au clasat pe primele doua pozitii.
Felicitari intregii echipe Ford!

PS: Daca nu aveam doar 90cp parca m-as fi dus un pic pe la munte sa vad cum e sa ai masina inrudita cu campioana WRC :)

20 Noi 2006, 07:59

da... am vazut si eu dimineata la EuroNews.... titlul la piloti inca se joaca....insa intr-adevar o mare performantapentru FORD, mai ales dupa atatia ani!

:Banane35:

20 Noi 2006, 09:22

:1er:

Yeahhhhh baby !
Am un prieten care a avut o Impreza STI, Evo 8 si acum are un BMW 5xx . I-am spus intotdeauna: Focus rules !!! (dar nu diesel..) :icon_lol:

20 Noi 2006, 16:15

Felicitari pentru echipa Ford. Adevarul este ca de multi ani s-au tot chinuit sa ajunga la performantele pe care le-au avut in raliuri, si au reusit.

20 Noi 2006, 21:46

Parerea mea e ca la performanta asta si-a spus cuvantul si platforma de la care s-a plecat Focus-ul fiind laudat peste tot. La piloti, din cate stiu eu (am auzit la Eurosport) parca e deja jucat titlul si Ford-ul e pe doi.
Răspunde