Fiesta arata bestial in varianta RS !Am mai vazut-o si cu mai putini cai putere pe motorstv la European rally si ma impresionat ce bine arata cu caroseria de tip RS.
acuma vor sa castige cursa in America, ca sa isi faca intrarea pe piata cu modelul Fiesta in USA. E o miscare buna sa castige cursa sa le ia ochii americanilor
Maşina: Skoda Fabia Sedan 2006, motor 1.9 SDI de 64 cp standard, acum in jur de 95-100cp. AC+ABS
Re: Fiesta de 800 CP !!
19 Iun 2009, 00:49
voi va imaginati ca daca vestea se raspndeste orice pusti de bani gata o sa vrea un model cat mai apropiat de acesta?? nu stiu ce credeti voi dar eu am o concepti:"Nu viteza ucide ci IDIOTII LA VOLAN". si cam asta se intampla de obicei: baiatul lu taticu face 18 anisori si ia permisul cu vreo 500 euro; taticu mandru foc ii ia cadou un bolid de peste 200 cp; el mandru foc intr-o seara sa se dea mare apasa pedala mai tare si face masina covrig pe un copac in cazul bun , sau mai rupe ink 5 masini pana se opreste. Desi poate pentru multi vi se pare amuzant cam asta e realitatea la noi.
Adevarat ce ai spus dar ce legatura are asta cu Fiesta RS 800CP preparata pentru Pikes Peak si campionatul american de raliuri? cu modelul ala nu poti merge pe un dum public pt ca la prima vedere nu are nici faruri. E special creata pt raliuri asa ca e intangibila pt baietasii de bani gata
Sper să nu fiu în spatele vreunuia care după ce vede aşa ceva încearcă şi el frâna cu stângul.... Personal am încercat-o acum nişte ani în condiţii de siguranţă totală şi... mi-a trecut!