Noutăţi din lumea automobilistică
24 Iul 2009, 09:22
Dupa speculatiile privind viitoarele Focus, C-max sau Capri, este randul Pumei sa isi faca aparitia. Zvonuri zvonuri. Hai sa vedem si noi un model live. Poate la salonul auto de la Frankfurt. Pana atunci, enjoy!
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... ounce.htmlNu mai pot edita titlul. Rog un moderator sa il schimbe in "Noul Ford Puma". Merci!
24 Iul 2009, 10:19
Daca va arata ca si in poza eu zic ca e super reusita. Cu criza asta vor incepe din ce in ce mai tare sa se axeze pe modele de clasa mica, puternice si economice.
24 Iul 2009, 11:01
Daca ar arata asa, care ar fi diferentele fata de fiesta ?
24 Iul 2009, 12:46
Pare ceva mai mare decat fiesta, cam la fel de mare ca focus, doar ca pare sa semene destul de mult cu astra vazuta din coltul dreapta spate. Oricum e haios si oricum este doar o prelucrare PC momentan. Pana se va zice ceva mai oficial ne multumim si cu pozele astea si intentia de a reinvia modelul.
26 Iul 2009, 03:59
Tin minte cand s-a lansat vechiul Puma ce senzatie a facut la vremea ei cu super motorasul de 1.7 benzina de 125 de cp. Toate revistele erau ahtiate dupa ea si ce stia sa faca, mai ales la banii aia. Recent am condus si eu una si chiar am ramas foarte placut impresionat de buburuza, mai ales ca respectiva masinuta era si nitel aranjata cu niste arcuri mai tari, o admisie si o evacuare.