Switch to full style
Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Chevrolet Cruze hatchback

09 Sep 2010, 14:11

http://www.promotor.ro/noutati-auto-mas ... ck-7099340
pare ca:
- din lateral seamana cu Mitsubishi Lancer Sportback
- din spate cu Fiat Bravo

Re: Chevrolet Cruze hatchback

09 Sep 2010, 22:49

Afara-i vopsit gardu' si-nauntru leopardu'.
Feritiva de chevrolet - e o coaja de masina.

10 Sep 2010, 01:13

mie design-ul Cruze-ului imi place..si acesta care este acum pe piata si cel din 2010 in 5 usi. e singurul model din clasa masinilor care nu-s de lux (gen corvette) care-mi place cum arata. pacat ca nu stiu nimic despre cum se comporta pe termen lung la capitolul mecanisme si instalatii si cat de bune sunt materialele interiorului (fie si ele (mai) ieftine, asa cum presupun ca sunt)...

10 Sep 2010, 07:00

Mie la forma stopurilor mi se pare ca seamana cu Astra H. Nu prea are treaba cu Fiat. Cu Lancer la forma spatelui aduce ... dar Lancerul din cate tin minte este si mai "aplecat".

11 Sep 2010, 05:58

Impreza STI - prima poza de pe promotor.
Ceva gen Bravo, in a treia :)

13 Sep 2010, 08:34

Imi place cum arata =D>

12 Mar 2011, 19:23

Imi place, are un aer sportiv. In zilele nostre fiabilitatea este o chestiune relativa.

15 Mar 2011, 00:06

pare o anumita neconcordanta intre designul frontal si cel posterior. Nu este urata, dar nici nu te da pe spate. Interiorul la Cruze mi se pare in regula, am fost ca pasager intr-unul. Am citit insa pe un alt forum niste pareri ale unor posesori care se plangeau de calitatea masinii privind evolutia plasticelor in interior.
Oricum Cruze nu a fost, nu este si nu va fi un rival pt Focus. Este o compacta din segmentul de jos dpdv al pretului, avand ca rivali I30, Ceed, Fluence (poate chiar si megane 3, cel facut pe noua platforma -> break-ul sau hatch-ul turbo; fluence-ul e pe platforma de Samsung).

22 Oct 2011, 09:40

E ciudat ca , desi Chevroletul domina in campinoatul WTCC , nu au in oferta o varianta sport pt Cruze (asa cum are Focusul ST-ul ). :-??

22 Oct 2011, 11:44

Ar putea sa-i puna un motor de pe Astra. :) Ca in rest nu prea au ce motoare sa-i puna.

02 Apr 2012, 15:59

Posibil sa puna motorul de pe astra vb lu mihai r oricum iese ceva;))

02 Apr 2012, 21:15

Am vazut vreo 2 pe strada. Masina arata foarte bine.
Răspunde