Noutăţi din lumea automobilistică
01 Oct 2007, 18:05
fiu... am trecut si eu ce ceva viteza pe acolo... poate am noroc si nu vine
01 Oct 2007, 21:33
in sfarsit o veste buna....pacat pt toata investitia, in loc sa repare strazile sau sa faca ceva folositor, fac tot ce-i duce pe ei capu' ca sa-si traga bani in buzunare
01 Oct 2007, 22:46
pot sa afirm cu mandrie ca am contribuit si eu la falimentul acestui sistem

))
01 Oct 2007, 23:47
hmmm...nu stiu ce sa zic...am doi prieteni care au luat big time amenzi anul asta...si mai multe asa...nu numai una
dar e adevarat ca si eu am uitat de 2 camere si am trecut cu ceva viteza pe-acolo si inca nu mi-a venit nimic...
01 Oct 2007, 23:57
Lasati ca vine Irinel cu alta idee, da cu shpaga unde trebuie, isi face Monica o firma si aduce niste fete sa completeze hirtiile alea....
02 Oct 2007, 14:56
Mie mi se pare cel putin ciudat ca acest portal de news relativ necunoscut ar fi singurul care ar publica o astfel de stire, daca se adevereste.
Mai degraba falimentul ar fi intre ghilimele, ca este depasit de situatie si nu resuesc sa ii amendeze pe toti care incalca legea, dar sistemul nu cred ca a fost inchis. Abaterile grave, cele care necesita supsendarea cred ca sunt inca monitorizate iar contraventiile comunicate la agentii din teritoriu. Daca ar fi abandonat si inchis complet sistemul, cred ca gaseam aceste informatii si pe portalurile agentiilor de presa cu prestigiu.
02 Oct 2007, 15:13
Portalul apartine unei firme de hiene si sacali care se ocupa cu recuperari. Mai zic?
02 Oct 2007, 15:17
@ toxicristi
Sunt de acord cu tine, nu cred ca "faliment" ar trebui inteles in sensul propriu, si nici sa ne culcam pe o ureche, insa ca stire mi s-a parut interesanta. Cat despre Urban, este a doua mare modalitate de practicare a profesiei de avocat la limita legii, dupa Baroul Constitutional, genul ala de rechini din State care isi agata clientii de maneca si se roaga de ei sa sa ii angajeze in recuperarea eventualelor datorii de la terti. Sursele lor sunt insa destul de precise in general, si cel putin un sambure de adevar se gaseste in toate...
Bafta si drumuri libere!
02 Oct 2007, 16:56
E pur si simplu un reportaj despre ineficienta sistemului si despre birocratie si conflicte de interese intre institutiile statului. Si ineficienta asta este asociata cu "falimentul".
Asta nu inseamna ca s-au inchis obloanele si se demonteaza camerele ci numai ca ai multe sanse sa scapi de amenda din cauza celor mentionate mai sus.