Switch to full style
Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Golan Break Spy Foto

31 Ian 2006, 23:31

:D
http://www.autorevue.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=7422

31 Ian 2006, 23:54

:5eek: :5eek: :5eek: :5eek:

tre sa fi :1036946487_gif: ca sa itzi iei asha ceva

:Joker_PDT_01: frate ce ratatzi sunt francezii astia la design

01 Feb 2006, 00:03

e PER FE CTA pentru ultimul drum :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

01 Feb 2006, 00:10

FUCK!!!

au reusit s-o faca mai urata ca berlina....MUULT MAI URATA....incredibil....chiar ca-i dric! :))))

01 Feb 2006, 00:50

eu cred ca francezii sunt iar pe cale sa dea lovitura. pe piata auto exista un gol: o utilitara mica si ieftina. Ati uitat ce succes aveau Damas-urile? Erau ele un dezastru pe umed/zapada, dar pentru o firma mica, de 5-20 de angajati, o asemenea masina este aur curat. carai mobilier, aprovizionai magazine, livrai marfa. la fel si pentru multe firme de distributie, o sa fie mana cereasca.
Si da, e urata cu spume.

01 Feb 2006, 10:34

Ideea era sa fie o masina de familie.
Ziceau totusi ca vor sa scoata si o varianta logan a kangoo-ului. Sa fie aia?

01 Feb 2006, 10:39

e putin cam break pt ca are usi in spate dar posibilitatile sunt nenumarate :D
A se vedea Matiz Cargo cu bari la geamuri :)

01 Feb 2006, 14:40

Macar de le-ar face si culisabile (sic!). :icon_rolleyes:

01 Feb 2006, 15:10

dupa 6 luni devin culisabile fara nici un fel de interventie... :icon_mrgreen:

01 Feb 2006, 16:10

Apropo de Logan, am auzit ca un radiator ar costa 9 milioane. Asa o fi?

01 Feb 2006, 16:28

Masina mortuara e putin spus :( Brrr, urita mai e

01 Feb 2006, 18:04

$1 scrie:$2u cred ca francezii sunt iar pe cale sa dea lovitura. pe piata auto exista un gol: o utilitara mica si ieftina. Ati uitat ce succes aveau Damas-urile? Erau ele un dezastru pe umed/zapada, dar pentru o firma mica, de 5-20 de angajati, o asemenea masina este aur curat. carai mobilier, aprovizionai magazine, livrai marfa. la fel si pentru multe firme de distributie, o sa fie mana cereasca.
Si da, e urata cu spume.

Ar trebui amendati francezii!!!! pentru tulburarea vederii participantilor la trafic.... Io sper sa o mai cizeleze un pic, ca altfel o sa-mi fie frica sa ies pafara...

01 Feb 2006, 18:08

Francezii au gindit bine, pot face din acelasi sasiu 2 masini, si break si utilitara (ca e simplu ca pe acceasi caroserie sa renunte la usile spate si sa puna usa orizontala si iaca papucu numa bun de carat banane ;))

01 Feb 2006, 19:10

$1 scrie:$2rancezii au gindit bine, pot face din acelasi sasiu 2 masini, si break si utilitara (ca e simplu ca pe acceasi caroserie sa renunte la usile spate si sa puna usa orizontala si iaca papucu numa bun de carat banane ;))

Lasa tata ca au facut si altii asa dar nu au iesit asa urate...puteau si ei sa-i indulceasca un pic formele la spate...ce sa mai cutie pe 4 roate...bataie de joc...

01 Feb 2006, 19:26

Da, dar daca romanu e stupid people si cumpara oricum, de ce sa mai dai bani pe o presa ;). Au invatat ceva aici. Las-o ba, ca merge-asa :(

01 Feb 2006, 20:52

$1 scrie:$2Ar trebui amendati francezii!!!! pentru tulburarea vederii participantilor la trafic.... Io sper sa o mai cizeleze un pic, ca altfel o sa-mi fie frica sa ies pafara...

hmmm mai degraba interzisi prin lege :icon_mrgreen: itzi dai seama cate dricuri cubice o sa circule pe strazi, dar deh tzaranul roman o sa bage la porci in probagaj de nu o sa le mai stie numarul.............

$1 scrie:$2propo de Logan, am auzit ca un radiator ar costa 9 milioane. Asa o fi?

Asa am auzit si eu :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

02 Feb 2006, 00:48

cu cat formele sunt mai drepte...cu atat se face mai usor galbena cu autocolant; ce sa mai... e dejteptzi francejii ajtia domne :D

02 Feb 2006, 14:31

$1 scrie:$2u cat formele sunt mai drepte...cu atat se face mai usor galbena cu autocolant; ce sa mai... e dejteptzi francejii ajtia domne :D

LOL :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

02 Feb 2006, 15:58

berlina e ok, dar combi e urita, urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,urita,uritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,.................................................................................
Ramine la stadiul de prototip, nu ?

02 Feb 2006, 16:02

Sa speram, ca altfel oratania aia de Fiat Doblo va parea miss pe linga asta...

02 Feb 2006, 16:18

fiat doblo este miss pe langa asta. cred ca te referi la multipla.

02 Feb 2006, 16:25

Asa, tot un drac :)

new pics

08 Feb 2006, 13:06

hatch/break
sunt poze intuitiv generate pe computer.
hatchu` ala din coperta are linii mult mai faine decat cel albastru din poza.

08 Feb 2006, 13:33

hatchu ala de pe coperta ie chiar fain...cu asa ceva as umbla si io...(ce fitze am :) )

21 Mar 2006, 19:33

Exercitiu de linii cat mai drepte! A existat ceva mai fara forme si inspiratie decat asta? Dupa ce ca nu avem unde mai circula, o mai fac si pe asta imensa si, bineinteles, cu cat mai multe unghiuri moarte, ca doar suntem experti...

21 Mar 2006, 20:51

$1 scrie:$2xercitiu de linii cat mai drepte! A existat ceva mai fara forme si inspiratie decat asta? ...

Dap .. Dacia Liberta ... :icon_mrgreen:

22 Mar 2006, 00:13

francezii au incercat sa faca ceva ieftin si sa se vanda bine, ei preconizeaza co o sa continue suucesul loganului berlina
partea de design nu prea conteaza deoarece majoritatea romanilor sunt "inculti" in ceea ce priveste....

22 Mar 2006, 03:43

Daca toti oamenii ar putea fi inclusi intr-o singura categorie s-ar produce un singur tip de masina.
Dar cum asta nu se poate sub nici o forma iaca vine si Dacia Logan!Si da lovitura :789_gif: LOLOI!!!!

22 Mar 2006, 10:19

Din sectiunea NO COMMENT

28 Aug 2006, 04:04

Daca va mai intrebati cum o sa arate Logan Break... Asta e !
Răspunde