02 Dec 2007, 16:13
02 Dec 2007, 18:02
02 Dec 2007, 19:42
$1 scrie:$2b]Cornel prietene...Uite aici un link care sa iti dea de gindit! E clasamentul pe vinzari pt luna octombrie in Romania! Vezi pe unde e fordul mondeo si cu ce vinzari..si vezi unde e passatul..si cu ce vinzari!
http://www.automobiletv.ro/car.php?id=12
VW Passat e pe locul 1 in topul vinzarilor la clasa medie cu 422 unitati! ...
Ford mondeo pe 3...cu doar 142 unitati vindute!
Aaa, sa nu uit.....la passat vinzarile sint in crestere, iar la mondeo sint in scadere....
Se pare ca si cumparatorii imi sustin opiniile ! 422 au ales in octombrie passat, 142 au preferat mondeo...
Fara alte comentarii, ma opresc aici...!
02 Dec 2007, 20:25
03 Dec 2007, 03:10
03 Dec 2007, 04:04
exact...mazda/volvo etc apartin de ford : http://www.ford.com/about-ford/company- ... cle-brands$1 scrie:$2Nu inteleg de ce s-ar face atat tam-tam ca anumite motore nu sunt facute intr-o fabrica pe care scrie Ford la intrare ci sunt facute prin colaborare sau de o marca subsidiara.
03 Dec 2007, 05:05
03 Dec 2007, 11:52
03 Dec 2007, 16:46
$1 scrie:$2b]PS: imi permit sa fac o observatie generala...si sper sa nu sara iar lumea in sus! E prea mult patos pus in aceste discutii...iar daca cineva vine si spune ceva de rau in "templul lui ford" despre marca ford, imediat spiritele se aprind. Cred ca ar trebui sa fim mai obiectivi, mai realisti, mai detasati, sa vedem si avantajele si dezavantajele marcii, a oricarei marci pe care o conducem, fie ea ford, opel, bmw, ferrari..... Nici o marca auto nu e perfecta si nu se stie niciodata ce marca veti conduce miine! Nu are nimeni contract pe viata cu ford ....
O saptamina plina de realizari tuturor!
03 Dec 2007, 17:03
$1 scrie:$2$1 scrie:$2b]PS: imi permit sa fac o observatie generala...si sper sa nu sara iar lumea in sus! E prea mult patos pus in aceste discutii...iar daca cineva vine si spune ceva de rau in "templul lui ford" despre marca ford, imediat spiritele se aprind. Cred ca ar trebui sa fim mai obiectivi, mai realisti, mai detasati, sa vedem si avantajele si dezavantajele marcii, a oricarei marci pe care o conducem, fie ea ford, opel, bmw, ferrari..... Nici o marca auto nu e perfecta si nu se stie niciodata ce marca veti conduce miine! Nu are nimeni contract pe viata cu ford ....
O saptamina plina de realizari tuturor!
Forumul e pentru fanii si utilizatorii marcii ford...Pe undeva e normal sa reactioneze asa cand aud parerile subiective ale unora care sustin despre marca lor preferata e urata, are design invechit si tehnologie depasita