Orgie sexuala cu presedintele FIA31 Martie 2008
Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Max Mosley, are probleme mari incepand de astazi.
Presa a dezvaluit ca Mosley a fost implicat intr-o orgie sexuala cu cinci prostituate, organizata in stil nazist. De altfel, legaturile sale cu aceasta miscare sunt mai vechi, tatal sau, Oswald, fiind liderul Uniunii Fasciste din Anglia in anii '30 si prieten cu Adolf Hitler.
Mosley, in vrsta de 67 de ani, a fost filmat (pentru video click aici) de cei de la "News of the World" intr-o "camera de tortura" amenajata intr-u apartament de lux din cartierul londonez Chelsea. El juca atat rolul victimei, cat si al gardianului. Dupa ce a fost inspectat fizic de o femeie, Mosley a schimbat rolurile si a "torturat-o" pe una dintre prostituate. Ba chiar a si dat ordine in limba germana, iar prostituatele erau imbracate in copii ale uniformelor purtate in celebrul lagar Auschwitz.
Se pare ca presedintele FIA, casatorit si tata a doi copii, a platit 2.500 de lire sterline pentru aceasta orgie, care se spune ca ar fi durat 5 ore. Bernie Ecclestone i-a luat apararea lui Mosley, spunand ca aceste acuzatii nu ar trebui sa ii puna in pericol functia sa din cadrul FIA.
"Il cunosc de foarte mult timp", a spus Bernie. "Daca cinev mi-ar fi spus asta fara sa aduca dovezi, nu l-as fi crezut. Presupunand ca ar fi adevarat, cred ca este treaba fiecaruia ce face in viata privata. Nu cred ca asta afecteaza sportul".
La randul ei, FIA a insistat ca aceasta este "o problema intre Max Mosley si ziarul respectiv". Un purtator de cuvant a precizat ca "din cate stim, avocatii lui Max Mosley au luat legatura cu ziarul, iar FIA nu are nici un comentariu de facut".
Trebuie mentionat ca Mosley este prieten apropiat cu evreul Bernie Ecclestone si Jean Todt, fiul unui supravietuitor al Holocaust-ului.
link:
http://www.auto.ro/sport/orgie-sexuala- ... intele-fia