Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Se deschide o noua reprezentanta Ford in Bucuresti

17 Apr 2008, 07:53

Uitandu-ma pe eJobs am vazut o oferta pt mecanic Ford. Nu caut asa ceva dar m-a facut curios si am avut parte de o surpriza: se deschide o noua reprezentanta Ford in Bucuresti in mai 2008 - Neste. Tinand cont de anunt inteleg ca vor avea si unitate service. Mai creste un pic concurenta in domeniu dar tare am impresia ca numarul masinilor Ford inmatriculate creste mult mai repede decat creste capacitatea service-urilor de a face fata.
Imi doresc sa aflu ceva de genul "anul acesta se vor deschide 10 service-uri Ford in Bucuresti si inca 100 in tara". Visez, e adevarat... =)) .

Re: Se deschide o noua reprezentanta Ford in Bucuresti

17 Apr 2008, 08:14

Cred ca ai citit un pic gresit. Neste International se ocupa cu piese auto si probabil de aia au nevoie de mecanic. Aia cu "viitoare reprezentanta Ford" poate fi gaselnita pentru a atrage candidati...

17 Apr 2008, 10:40

$1 scrie:$2..
Imi doresc sa aflu ceva de genul "anul acesta se vor deschide 10 service-uri Ford in Bucuresti si inca 100 in tara". Visez, e adevarat... =)) .

Eu imi doresc ca cele existente sa fie "populate" cu profesionisti...
Sunt visator, asa-i? =))

17 Apr 2008, 12:00

Pe un banner din intersectia de la BIG Berceni se face reclama la un nou service Ford care se va deschide in mai...Daca nu ma insel va fi al ROMCAR

17 Apr 2008, 12:05

$1 scrie:$2e un banner din intersectia de la BIG Berceni se face reclama la un nou service Ford care se va deschide in mai...Daca nu ma insel va fi al ROMCAR

Da-i Doamne, sa fie asa!!! ^:)^ Ce m-as mai bucura sa mai apara unul in Bucuresti. Poate s-o mai trezi concurenta in ei la calitatea serviciilor.... :((
Si cam pe cand scrie ca se deschide???? (in luna mai dar cand?)

17 Apr 2008, 13:36

Daca nu cititi ce scrie lumea... Am zis in drive-test-ul cu BDT ca vor deschide un mare service la marginea Bucurestiului.

20 Apr 2008, 11:17

Ar fi misto sa mearga cineva la interviu la oha :D... Sa vedem si noi cu cat ii platesc pe sarmanii mecanici. :D

21 Apr 2008, 07:53

Din auzite, entry-level la service Dacia este 1300 RON net.

21 Apr 2008, 09:25

$1 scrie:$2aca nu cititi ce scrie lumea... Am zis in drive-test-ul cu BDT ca vor deschide un mare service la marginea Bucurestiului.

La performantele BDT m-as fi asteptat sa se inchida, nu sa se deschida... =))

21 Apr 2008, 13:01

Performantele unei firme nu sunt date de plangerile unuia si altuia pe un forum. Sunt alte criterii.

21 Apr 2008, 13:34

$1 scrie:$2erformantele unei firme nu sunt date de plangerile unuia si altuia pe un forum. Sunt alte criterii.

Absolut; si oricum ma refeream doar la partea de service, restul departamentelor au fost OK din punctul meu de vedere.

21 Apr 2008, 13:41

Pai daca sunt supra-aglomerati, e mai bina sa traga obloanele sau sa mai deschida o facilitate?

21 Apr 2008, 14:17

$1 scrie:$2ai daca sunt supra-aglomerati, e mai bina sa traga obloanele sau sa mai deschida o facilitate?

Dar cu reclamatiile cum stau? Ca daca si acolo sunt supra-aglomerati cu siguranta nu e bine sa mai deschida vreo facilitate... :D

21 Apr 2008, 14:28

Totdeauna vor exista reclamatii. Indiferent de tara. Procentul insa e in partea buna.

22 Apr 2008, 06:23

$1 scrie:$2in auzite, entry-level la service Dacia este 1300 RON net.

Nu prea imi vine sa cred. Stiu din sursa sigura ca cei de la Renault ofereau pt. angajare la Renault Technologie Roumanie 1400RON net pt. ingineri cu peste 7-10 ani experienta si pe post de middle-manager.
Asta inainte de greva de la Pitesti.

23 Apr 2008, 13:12

$1 scrie:$2aca nu cititi ce scrie lumea... Am zis in drive-test-ul cu BDT ca vor deschide un mare service la marginea Bucurestiului.

Cel BDT daca am retinut bine va fi prin est spre cernica.
Reclama vazuta de ei la big se refera la unul romcar motors in sud undeva pe sos. giurgiului.

Deci pana acum avem 2 candidate..

23 Apr 2008, 13:16

Hopa, asta e bine. Ca idee. Sa vedem finalitatea...
Răspunde