de GeorgeFord » 18 Noi 2008, 20:37
Azi pe la ora 13 am vazut platforma galbena incarcata cu o dubita dacia, care apartinea, cui credeti? romtelecomului ! Cred ca o saltase chiar din fata romtelecomului de la moghioros.Inainte cu cca 1 ora se luasera de 2 soferi care parcasera pe portiunea hasurata cu alb pe unde se poate intoarce masina de pe un sens pe celalalt. Norocul celor care parcasera ca erau pe aproape si au eliberat repede locul. Dupa ce politia comunitara si soferul camionului/platforma au luat o binemeritata pauza de tigara si au plecat,pe locul de unde intentionau sa ridice cele 2 autoturisme parcate neregulamentar mai devreme s-a oprit sa-si traga sufletul o camioneta care se plimba prin cartier cu antonel tanase cocotat pe panoul publicitar. Bineinteles ca nu a mai venit nimeni sa-l deranjeze pe sofer, doar si ieri probabil ca-si manca sandwichul tot acolo, pauza de masa e sfanta, nu?
Daca primaria le-ar salta masinile parcate aiurea firmei adras, masini care blocheaza trotuarul si prima banda pe cateva zeci de metri intre billa si piata moghioros ar scoate bani grei.
Aici nu-i vorba de patriotism, adica sprijinirea industriei auto romanesti, adras vine si alte marci sh.
L.E. Acum am observat ca m-am aurit, sunt GOLD. Sa-mi fie de bine, voua la fel.
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"