Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Ford@Romcar, nr.8, Aprilie-Mai 2007

21 Mai 2007, 15:22

oameni buni, mai tineti minte disctuia dspre "cel amte tare Ford A din Romania"? Care intre timp s-a dovedit a nu fii nici cel mai tare, si nici singurul....
Ia ghiciti care este titlul mare pe coperta ultimului numar al (tristei) reviste al INDIFERENTILOR de la romcar! "Pasiune pentru Ford A / Povestea unui clasic in Romania"
Si sa nu ziceti ca astai nu intra pe forum din cand in cand :shock:
Dar daca tot v-am enervat pomenind numele romcar, sa va spun ce le-a trecut prin minte: "sa afle gradul de satisfactie al clientilor in ceea ce priveste activitatile centrelor de service.....bla, bla, bla"
Dar va rog nu radeti! Cica au trimis chestionare catre clienti, si, "datorita ratei de raspuns de doar 10% a fost suplimentat de chestionarea telefonica".
:lol: :lol: :lol:
Eh, voila! Cat profesionalism, cata grija pentru client.
8) 8)
Eu cred ca de fapt toti cei care posteaza impotriva lor ar trebui fie sa-si ceara scuze :oops: , fie sa dclare ca sunt de fapt platiti de cei de la Logan :D , sa-i faca de ras....
Ca editorialul este semnat indescifrabil, nu ma mira - oricum nenea din poza are o tunsoare/look de jucator de rugby :roll:
In rest, ca deobicei, se dovedeste (revista) o chestie facuta pentru ca i-a obligat cineva. Macar de ar pune niste fete cu picioare lungi pe langa masini, poate ar mai salva din audienta....

21 Mai 2007, 18:07

Ar trebui sa le treaca la angajati in fisa postului studiul acestui forum daca vor sa aiba un feed-back real din partea clientilor.

22 Mai 2007, 08:18

@ valifocus: nu sunt sanse prea mari.
asta se vede si din modul in care e facuta revista...dar cred ca asta am mai spus.
Pestele de la cap se impute. Si eu am avut un comentariu pe site-ul vechi in care-mi poevesteam pataniile cu ei.

Cat timp au vanzari pe partea de flote, o sa-i doara-n .... nici macar acolo... de noi, amarastenii care luam cate o masina. Flotele sunt motivul pentru care nu "contam" in vanzarile lor, dar nici in partea de service; la cum dau cu masinile in gropi si borduri angajatii (ca deh, e pe firma), normal ca au baietii de lucru cat cuprinde. Iar de calitatea reparatiei oricum nu se plange nimeni, sau chiar daca o face, o face de pomana, ca nu cel care conduce masina merge cu ea in service, si un om de la administrativ.

Norocul nostru e acest forum unde, chiar daca pe moment (pana ies actele la asociatie) nu-i putem strange cu usa, putem macar sa ajutam intre noi.

22 Mai 2007, 08:51

Oarecum...
Se termina si flotele astea, ca masinile nu sunt chiar consumabile. Si atunci sa-i vad cand omul care a vazut la firma ca sunt prost tratati nu se mai baga la Ford, clientul de rand care a fost tratat cu indiferenta si s-a dus la alt dealer/producator.

Dureaza cativa ani, dar efectul este sigur... :twisted:

22 Mai 2007, 09:32

stiu ca sunt putin afara de subiect, dar situatia e chiar nasoala din cauza asta. Vanzarile Ford au mers tun, dar service-urile au ramas la aceasi capacitate - sau aproximativ la fel (exceptand cel la care lucreaza Ross....).
Ce sanse avem sa- i fortam sa re-dimensioneze si capacitatea acestora?
Eu a trebuit sa astept o luna ca sa ma programeze la schimbare de aripa+far+bara (un nesimtit nu a acordat prioritate)!
Asta in Ploiesti, ce-i drept, ca Romcarul nu lucreaza cu Carpatica, unde avea dobitocul RCA....

Re: Ford@Romcar, nr.8, Aprilie-Mai 2007

23 Mai 2007, 11:33

$1 scrie:$2ica au trimis chestionare catre clienti, si, "datorita ratei de raspuns de doar 10% a fost suplimentat de chestionarea telefonica".....

ma numar printre cei 90% 8) NU am gasit cutie postala :!: :D
Răspunde