oameni buni, mai tineti minte disctuia dspre "cel amte tare Ford A din Romania"? Care intre timp s-a dovedit a nu fii nici cel mai tare, si nici singurul....
Ia ghiciti care este titlul mare pe coperta ultimului numar al (tristei) reviste al INDIFERENTILOR de la romcar! "Pasiune pentru Ford A / Povestea unui clasic in Romania"
Si sa nu ziceti ca astai nu intra pe forum din cand in cand
Dar daca tot v-am enervat pomenind numele romcar, sa va spun ce le-a trecut prin minte: "sa afle gradul de satisfactie al clientilor in ceea ce priveste activitatile centrelor de service.....bla, bla, bla"
Dar va rog nu radeti! Cica au trimis chestionare catre clienti, si, "datorita ratei de raspuns de doar 10% a fost suplimentat de chestionarea telefonica".
Eh, voila! Cat profesionalism, cata grija pentru client.
Eu cred ca de fapt toti cei care posteaza impotriva lor ar trebui fie sa-si ceara scuze

, fie sa dclare ca sunt de fapt platiti de cei de la Logan

, sa-i faca de ras....
Ca editorialul este semnat indescifrabil, nu ma mira - oricum nenea din poza are o tunsoare/look de jucator de rugby
In rest, ca deobicei, se dovedeste (revista) o chestie facuta pentru ca i-a obligat cineva. Macar de ar pune niste fete cu picioare lungi pe langa masini, poate ar mai salva din audienta....