Noutăţi auto

Audi RS5

Noutăţi din lumea automobilistică

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Audi RS5

Mesajde danbld » 07 Sep 2010, 13:47

Imi cer scuze, dar nu esti cel cu milioane de probleme la masina si se contrazice cu toata lumea? Poate ar fi cazul sa schimbi si masina si forumul.
Sa presupunem ca sunt un novice care nu a auzit de branduri ca Audi si BMW, sa presupunem ca nu stiu cu ce se ocupa aceste firme. Daca tot ai intervenit, nu era politicos sa detaliezi pe un ton frumos, modest? Sa fii modest si sa ai rabdare cu toata lumea este mare lucru.
Sunt subiecte f interesante pe acest forum, bine structurat, pacat de personaje ca tine.
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 07 Sep 2010, 13:51, modificat 1 dată în total.
Motiv: N-am glumit, data viitoare iei si avertisment.
danbld
Ford Freak

Maşina: Ford Focus ST, 2008, Ice White Metallic
VIN: WF0PXXGCDP8L05809

Mesajde adyamg » 07 Sep 2010, 17:09

Zic si eu o treaba. Nu i se pare nimanui ca Audi incearca prea mult in ultima vreme, in materie de design cel putin?
E prea mult blink in ele. Actualul A6 e cam ultimul care mai are ceva semne de bun gust parca, dar banuiesc ca il vor strica si pe ala curant si il vor impodobi cu multe leduri dispuse in cele mai funky forme posibile ... vezi A8(ultima orga de lumini de la Audi)

Legat de versus ... masinile sunt 2 filozofii diferite pt a ajunge la acelasi lucru ub esebta .... eu cred ca as alege BMW.
adyamg
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Zetec

Mesajde danbld » 07 Sep 2010, 18:18

Ady, este o chestiune de gust, unora le place, altora ba. Un sigur lucru este cert, Audi a ridicat mult nivelul finisarii interioare, as spune chiar peste rivalii directi.
Referitor la noul A6, da, ai dreptate, va fi si el "blinguit" (vezi auto, motor si sport, luna septembrie). Sa nu uitam ca Audi a lansat acest trend al led-urilor, apoi multe companii auto s-au grabit sa-l adopte sub denumirea de day light.
danbld
Ford Freak

Maşina: Ford Focus ST, 2008, Ice White Metallic
VIN: WF0PXXGCDP8L05809

Mesajde isotech_ro » 07 Sep 2010, 18:30

$1 scrie:$2)). mdah. cite audi ai condus...? ai comparat vreodata interioarele?

sau mai bine te intreb altceva. cite bmw-uri ai condus?

la capitolul calitate finisaje si comfort, la clase similare, invingator detasat este Mercedes =))

comentariile sunt de prisos ... nu la performante insa, unde batalia se da intre BMW si Audi
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde edit » 07 Sep 2010, 19:04

in curand toate masinile, inclusiv bmw, vor avea led-uri ca daylight. este normativ european pt siguranta deoarece sunt vizibile de la distanta.
deja mercedes au inceput sa converteasca toate masinile la asa ceva.

pana la urma veti spune ca toate masinile de pe planeta sunt "blink" sau doar audi vor ramane asa catalogate?
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Mesajde adyamg » 07 Sep 2010, 19:07

La partea cu confortu poate are Mercedes un avantaj, insa la calitate si finisaje o sa se gaseasca multi care sa te contrazica si as mai adauga faptul ca nu exista "detasat" in segmentul asta.

@edit si Mercedes si alte companii au leduri insa implementarea nu are aceleasi accente ca la Audi.
adyamg
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Zetec

Mesajde muzica9 » 07 Sep 2010, 23:43

$1 scrie:$2n curand toate masinile, inclusiv bmw, vor avea led-uri ca daylight. este normativ european pt siguranta deoarece sunt vizibile de la distanta.
deja mercedes au inceput sa converteasca toate masinile la asa ceva.

pana la urma veti spune ca toate masinile de pe planeta sunt "blink" sau doar audi vor ramane asa catalogate?

lasa-ma sa cred ca bmw nu va avea devil eyes.

normativa intradevar exista, dar bmw au cam fost primii care au aplicat asa ceva, chiar daca sub forma unor cerculetele.

la ei nu este mare lucru sa schimbe iluminarea acelor leduri

$1 scrie:$2
comentariile sunt de prisos ... nu la performante insa, unde batalia se da intre BMW si Audi

ai comparat la interior ultimul c class cu vechiul model?

sa nu ramii socat. eu ramin fan c class 2001-2007.
Ultima oară modificat de muzica9 pe 07 Sep 2010, 23:46, modificat 1 dată în total.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Anterior

Înapoi la Noutăţi auto