Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Nissan logan, pardon, aprio

17 Iul 2007, 16:29

http://es.autoblog.com/2007/06/24/prime ... san-aprio/

17 Iul 2007, 16:54

loool, e identic! :D

Vor sa prinda si fanii Nissan? :P

17 Iul 2007, 20:52

pe asta d c kkt nu scrie "by renault"?

17 Iul 2007, 22:06

Io stiam ca astia au ceva alianta cu renault.

17 Iul 2007, 22:17

pai nu e ac kkt de masina? :))

18 Iul 2007, 07:38

Super :lol: cei care au logan pot sa spuna acum ca au nissan.

18 Iul 2007, 08:38

hahahahaha

18 Iul 2007, 08:52

Daca intelegeti putin spaniola puteti citi si comentariile de sub poze...nu veti afla nimic interesant dar sunt amuzante. Eu nu stiu o boaba de spaniola dar o a incerc sa traduc ceva...just for fun :)

. Los amigos mexicanos pueden estar tranquilos: es tremedo auto, excelente para los terrenos duros y agrestes propios de nuestros paises latinos. le he venido haciendo el seguimiento desde hace dos años, cuando se lanzo en mi pais, colombia, el primero en america en que se "probó",como Renault Logan, y la verdad ha demostrado ser un auto bastante robusto, amplio y no tan feo como dicen, con excelentes niveles de venta. salio casi a la par del chevrolet Aveo, y la verdad me quedo mil veces con el Logan. Mi hermano tiene un aveo, y la verdad ya lo quiere cambiar por el Renaul.

Prietenii mexicani pot sta linistiti: este o masina robusta, excelenta pentru drumurile din tarile noastre latine. Bla bla bla ceva cu ccolumbia...ceva cu Renault Logan. Aici iar m-am pierdut..ceva cu Aveo apoi iar ceva cu Logan. Prietenul meu are un Aveo si i-am cerut sa il schimbe cu un Renault si ceva verdeata.

Funny, no?

18 Iul 2007, 09:18

Prieteni mexicani pot sta linistiti: este o masina grozava, excelenta pentru drumurile grele si rurale ale tarilor noastre latine. Am ajuns la aceasta masina dupa o cautare de doi ani (sau am masina de doi ani??!!??), cand tara mea, columbia, a fost prima din america in care s-a adus Renault Logan, iar adevarul demonstrat este ca masina este robusta, mare, nu asa urata cum se spune, si se vinde excelent. Am comparat-o cu Chevrolet Aveo, si adevarul este ca as prefera Loganu-ul de o mie de ori. Fratele meu are un aveo, iar adevarul este ca vrea sa il schimbe ptr un Renault.

Ceva de genul, dar sa nu dati cu pietre, ca nu ma uit asa de mult la telenovele(adica nu stiu spaniola; am folosit niste traducatoare online):D

18 Iul 2007, 09:21

Damn ce aproape am fost :lol:

18 Iul 2007, 09:52

Not even close.

18 Iul 2007, 10:52

$1 scrie:$2amn ce aproape am fost :lol:

Destul de aproape.. precum aprio de logan!! :oops: :mrgreen:

19 Iul 2007, 07:08

daca am inteles bine, vor sa-l vanda cu 36,000 dolarei ? astia sunt nebuni ? :shock:

19 Iul 2007, 08:25

pesos...sau pesetas...sau banii lor...personal cred ca moneda lor nationala e coca :wink:

19 Iul 2007, 09:52

hei nu fii asa carcotas.. nici noi nu suntem prea departe.
oricum, am recitit si mi-a iesit un pret de aprox 12000 Eur (convertit din pesosii lor)
tot e aiurea ! :shock:
Răspunde