Nu doresc sa fiu inteles gresit,dar aici in Bucuresti chiar este aproape imposibil sa mai circuli cu masina de asa zisi oameni ai munci care sunt diversi comisionari ai firmelor capusa care perturba traficul non stop si ce sa mai spunem de frauda fiscala care o aduc economiei statului
Pe afara oamenii chiar cu adevarat muncesc,in Germania in luna mai a acestui an parcarile erau ticsite de masini ziua intreaga in marile metropole,si in trafic vedeai cite un pensionar la volan
In luna mai am facut o mica parte din concediu in Munchen si am fost cazat la un hotel care era cam la 12 km.de centru
Am rugat pe receptioner sa ne spuna pe la ei prin centru cum este treaba cu locurile de parcare ca altfel nu stim sa ajungem decit cu masina datorita navigatiei gps...ne-a aruncat o privire ne prietenoasa si ne indrumat la metrou ca ne lasa chiar in centru,sau chiar foarte aproape de hotel este un centru de inchiriat biciclete
Deci a avut perfecta dreptate si am inchiriat biciclete
Dar in Bucuresti...na cum sa ia Romanul bicicleta sa rida cocalarii de el ca nu a venit cu sutele de cai putere peste drum la butic